Ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς Α.Ε. διενεργεί δημόσιο διεθνή ανοικτό επαναληπτικό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, για την ασφαλιστική κάλυψη γενικής αστικής και εργοδοτικής ευθύνης του ΟΛΠ ΑΕ, για ένα έτος, με δικαίωμα ανανέωσης για άλλα δύο έτη, με αριθμό διακήρυξης 11/2010. Προϋπολογισμός 100.000 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.
Η ημερομηνία λήξης υποβολής προσφορών είναι η 3-3-2011, ημέρα Πέμπτη, μέχρι τις 10.30 π.μ. στην Επιτροπή Διαγωνισμού του ΟΛΠ ΑΕ (Ακτή Μιαούλη 10, Τ.Κ. 18538 Πειραιάς). Η ημερομηνία αποσφράγισης προσφορών είναι η 3-3-2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.30 π.μ. στην αίθουσα Δημοπρασιών, γραφείο 231, 1ος όροφος , Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς.
Η προσφορά θα συνοδεύεται υποχρεωτικά από τα δικαιολογητικά που απαιτούνται στο άρθρο 4.1 της διακήρυξης Νο/11/10 καθώς και από εγγυητική επιστολή συμμετοχής αξίας ίσης με το 5% της συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης, ανεξάρτητα της προσφερόμενης τιμής, ήτοι 5.000 ευρώ, σύμφωνα με τον αρ. 4.1.1. της διακήρυξης.
Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι 90 ημέρες από την επομένη της διενέργειας του διαγωνισμού, και της εγγυητικής επιστολής 120 μέρες από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού. Η διακήρυξη δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως την 21-01-2011.
Σχόλια

Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη
Υποχρεωτική ασφάλιση με κάλυψη 50.000 ευρώ για ηλεκτρικά πατίνια σε ν/σ
Ασφάλεια χωρίς αποστάσεις: Το στοίχημα της Interamerican στα Δωδεκάνησα
Ν. Κεραμέως: "Ανοιχτά" ΤΕΑ, φορητότητα και κίνητρα ασφάλισης
Πετράλωνα: Το ατύχημα που υπενθύμισε ότι η διαχείριση του κινδύνου ξεκινά πριν από την πρώτη εκσκαφή
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Favikon: Ο Ν. Γεωργόπουλος στη λίστα των κορυφαίων 200 παγκοσμίως

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ αναβαθμίζει τη «Σύνδεση Πελάτη» με νέες δυνατότητες

EEAE και ΕΑEΕ ενισχύουν τη θεσμική τους συνεργασία

SYNDEA: Στρατηγική προτεραιότητα ο ψηφιακός μετασχηματισμός

Dallbogg: Στη συνεργασία με εποπτικές αρχές και EIOPA η λύση

"Μητρώο" ασφαλισμένων επιχειρήσεων προτείνει η ΕΑΕΕ στην κυβέρνηση

Αυξημένο κατά 13 εκατ. ευρώ το ενεργητικό των ΤΕΑ


















