
Την Προεδρία της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ (Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη), ανέλαβε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου.
Ο πρωθυπουργός, όπως και πλήθος άλλων εκπροσώπων της πολιτικής ζωής του τόπου συνεχάρηκαν με μηνύματα και τηλεφωνήματα τον κ. Ευθυμίου για την εκλογή του. Ο Γ. Παπανδρέου μάλιστα χαρακτήρισε την εκλογή του “εθνικής σημασίας”, και βεβαίως δεν παρέλειψε να την εκμεταλλευτεί πολιτικά αναφέροντας ότι “σηματοδοτεί τόσο τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την ανάκτηση της αξιοπιστίας της χώρας, όσο και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται, προκειμένου να αποκτήσει και πάλι η χώρα ισχυρή φωνή στη διεθνή κοινότητα”.
Ο Πέτρος Ευθυμίου εξελέγη με σημαντική διαφορά ψήφων στην Ολομέλεια της Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο Όσλο της Νορβηγίας, συγκεντρώνοντας 130 ψήφους έναντι 66 που έλαβε ο συνυποψήφιός του Καναδός Γερουσιαστής Consiglio Di Nino. Ο Πέτρος Ευθυμίου είχε εκλεγεί διαδοχικά αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της 2ης Επιτροπής καθώς και πρώτος αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ, τον Ιούλιο του 2009 στο Βίλνιους της Λιθουανίας.
Σχόλια

Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη
Υποχρεωτική ασφάλιση με κάλυψη 50.000 ευρώ για ηλεκτρικά πατίνια σε ν/σ
Ασφάλεια χωρίς αποστάσεις: Το στοίχημα της Interamerican στα Δωδεκάνησα
Ασφάλιση υγείας: Τι έδειξε η «ακτινογραφία» για τις αυξήσεις
Βασικός ο ρόλος των ασφαλιστικών στην Ένωση Αποταμιεύσεων
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Favikon: Ο Ν. Γεωργόπουλος στη λίστα των κορυφαίων 200 παγκοσμίως

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ αναβαθμίζει τη «Σύνδεση Πελάτη» με νέες δυνατότητες

EEAE και ΕΑEΕ ενισχύουν τη θεσμική τους συνεργασία

SYNDEA: Στρατηγική προτεραιότητα ο ψηφιακός μετασχηματισμός

Dallbogg: Στη συνεργασία με εποπτικές αρχές και EIOPA η λύση

"Μητρώο" ασφαλισμένων επιχειρήσεων προτείνει η ΕΑΕΕ στην κυβέρνηση

Αυξημένο κατά 13 εκατ. ευρώ το ενεργητικό των ΤΕΑ


















