Πρώην μεγαλοπράκτορας συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 18.222.907,01 ευρώ. Για χρέη προς το Δημόσιο συνελήφθησαν στο Μαρούσι άλλα δύο άτομα. Ένας 46χρονος για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 113.330,02 ευρώ και ένας 43χρονος διαχειριστής εταιρείας για χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 97.193,44 ευρώ.
Η Ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο σε διάφορες περιοχές της Αττικής, τρεις (3) ημεδαποί για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο. Αναλυτικά:
1. Συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 48χρονος ημεδαπός, πρώην διευθύνων σύμβουλος ανώνυμης εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 18.222.907,01 ευρώ.
2. Συνελήφθη στο Μαρούσι, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αμαρουσίου, 46χρονος ημεδαπός, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο, ύψους 113.330,02 ευρώ.
3. Συνελήφθη στο Μαρούσι, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αμαρουσίου, 43χρονος ημεδαπός, διαχειριστής εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, ύψους 97.193,44 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Με 834,6 εκ. ευρώ παραγωγή η Εθνική Ασφαλιστική το 2025

Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς

Το νέο μοντέλο ανάπτυξης στην ασφάλιση

Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης

Στρατηγική συνεργασία NAK Insurance Brokers & Terra Pindus

Πασχαλινό Bazaar με κοινωνικό αποτύπωμα στα γραφεία της Groupama







