
Η κρίση κατέστρεψε 30 εκατομμύρια θέσεις απασχόλησης στον κόσμο, λέει ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ζητώντας να γίνει η απασχόληση «η προτεραιότητα της νέας παγκοσμιοποίησης» κατά την έναρξη διεθνούς φόρουμ στο Μαρόκο τη Δευτέρα.
«Ο κόσμος έχασε 30 εκατομμύρια θέσεις απασχόλησης εξαιτίας της παγκόσμιας κρίσης και οι προβλέψεις για τα επόμενα χρόνια είναι για 400 εκατομμύρια θέσεις απασχόλησης», δήλωσε ο Ντομινίκ Στρος-Καν μιλώντας στο διεθνές φόρουμ για την ανθρώπινη ανάπτυξη στο Αγκαντίρ στο νότιο Μαρόκο.
«Μέσα στο πλαίσιο της νέας παγκοσμιοποίησης, η πρώτη προτεραιότητα είναι η απασχόληση, η δεύτερη προτεραιότητα είναι η απασχόληση και η τρίτη προτεραιότητα είναι η απασχόληση», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, εν όψει της G20 στη Νότια Κορέα, «Είναι ανάγκη οι μεγάλες παγκόσμιες οικονομίες να κάνουν περισσότερα» για την ενίσχυση της διεθνούς εποπτείας του χρηματοπιστωτικού συστήματος, επανέλαβε ο Ντομινίκ Στρος-Καν.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Με 834,6 εκ. ευρώ παραγωγή η Εθνική Ασφαλιστική το 2025

Το «Και Αν Συμβεί» μετασχηματίζεται σε “Your Insurance Tribe

Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς

Το νέο μοντέλο ανάπτυξης στην ασφάλιση

Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης

Στρατηγική συνεργασία NAK Insurance Brokers & Terra Pindus







