Η Interamerican συμπράττει με τη Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης” και το Θέατρο Ελληνικών Χορών Δόρα Στράτου” σε μια πρωτοβουλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με οργάνωση συναυλίας για τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας υπέρ των απόρων και αστέγων, που θα αποδοθούν στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών.
Το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ, αυτοί που θα βρεθούν στο Θέατρο “Δόρα Στράτου” στο Λόφο Φιλοπάππου, θα ακολουθήσουν το μουσικό οδοιπορικό στους τόπους που έζησε ο Μίκης Θεοδωράκης, με τραγούδια από το Βυζάντιο έως τον 20ο αιώνα και με τα λαϊκά και λυρικά τραγούδια του κορυφαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη. Συμμετέχουν οι ερμηνευτές Λάκης Χαλκιάς, Βασίλης Λέκκας, η Παραδοσιακή Ορχήστρα Χρήστου Τσιαμούλη και η Καίτη Κουλλιά. Στο δρόμο της μουσικής παράστασης οδηγός θα είναι η Άννα Φόνσου, με τον Μίκη Θεοδωράκη παρόντα και τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς.
Αντί εισιτηρίου, όσοι προσέλθουν μπορούν να καταθέσουν τη συμπαράστασή τους στους συνανθρώπους που δοκιμάζονται από τη φτώχεια με ένα πακέτο ρύζι, μακαρόνια, όσπρια ή γάλα κονσέρβας. Σημειώνεται ότι πέρυσι, η Interamerican, η Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης” και ένα θερμό κοινό ενεργών πολιτών, στον ίδιο χώρο, είχαν συγκεντρώσει έναν τόνο τροφίμων, που είχε αποδοθεί στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Εθνική: Προς τετραπλασιασμό του bancassurance με την Allianz

Η Εθνική Τράπεζα αποκτά το 30% της Allianz Ελλάδος

Anytime: Ανεβάζει ρυθμούς στη Ρουμανία

ΕΑΔΕ - BIPAR: 6 παρεμβάσεις στους ευρωβουλευτές για τα PEPP

Intracom: Κερδοφορία και είσοδος στις ασφαλίσεις το 2025

Η Πρόεδρος της EIOPA, P. Hielkema στο NatCat Summit

Διψήφια αύξηση παραγωγής και ενίσχυση κερδοφορίας για την Υδρόγειο


















