Η Interamerican συμπράττει με τη Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης” και το Θέατρο Ελληνικών Χορών Δόρα Στράτου” σε μια πρωτοβουλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με οργάνωση συναυλίας για τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας υπέρ των απόρων και αστέγων, που θα αποδοθούν στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών.
Το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ, αυτοί που θα βρεθούν στο Θέατρο “Δόρα Στράτου” στο Λόφο Φιλοπάππου, θα ακολουθήσουν το μουσικό οδοιπορικό στους τόπους που έζησε ο Μίκης Θεοδωράκης, με τραγούδια από το Βυζάντιο έως τον 20ο αιώνα και με τα λαϊκά και λυρικά τραγούδια του κορυφαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη. Συμμετέχουν οι ερμηνευτές Λάκης Χαλκιάς, Βασίλης Λέκκας, η Παραδοσιακή Ορχήστρα Χρήστου Τσιαμούλη και η Καίτη Κουλλιά. Στο δρόμο της μουσικής παράστασης οδηγός θα είναι η Άννα Φόνσου, με τον Μίκη Θεοδωράκη παρόντα και τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς.
Αντί εισιτηρίου, όσοι προσέλθουν μπορούν να καταθέσουν τη συμπαράστασή τους στους συνανθρώπους που δοκιμάζονται από τη φτώχεια με ένα πακέτο ρύζι, μακαρόνια, όσπρια ή γάλα κονσέρβας. Σημειώνεται ότι πέρυσι, η Interamerican, η Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης” και ένα θερμό κοινό ενεργών πολιτών, στον ίδιο χώρο, είχαν συγκεντρώσει έναν τόνο τροφίμων, που είχε αποδοθεί στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.
Σχόλια

Κατατέθηκε στη βουλή το σ/ν για τον Ατομικό Επενδυτικό Λογαριασμό Ανηλίκων
Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Hellas Direct: Στο top 50 των Financial Times & της Statista
INTERASCO: Στόχος τα 100 εκατ. ευρώ έως το 2031 – Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγοράς στην Ελλάδα
ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Νέος Τεχνικός Διευθυντής o κ.Μιχάλης Κολέτσος
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Επένδυση άνω των 7 εκατ. ευρώ

INTERASCO: Στόχος τα 100 εκατ. ευρώ έως το 2031 – Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγοράς στην Ελλάδα

Η CrediaBank και η Ευρώπη Ασφαλιστική μαζί σε έναν ενιαίο όμιλο

Hellas Direct: Στο top 50 των Financial Times & της Statista

Εμπόδιο για την ασφαλιστική αγορά ο αρνητικός ρυθμός των αποταμιεύσεων

Το Piraeus Starup Accelerator στήριξε τη νεοφυή επιχειρηματικότητα

Διαγωνισμός στην Insurancemarket για ένα iPhone Duo


















