
Ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Μιχαήλ Βλασταράκος, θα συμμετάσχει το μεσημέρι της Δευτέρας σε σύσκεψη με τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου Κωνσταντίνο Λουράντο, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας Αθανάσιο Κατσίκη και την Πρόεδρο του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου Αθηνά Τραχήλη. Αντικείμενο της σύσκεψης είναι το μέλλον του ΤΣΑΥ.
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου και θα ξεκινήσει στις 14.30.
Σημειώνεται ότι έχει προηγηθεί κι άλλη σύσκεψη για το ίδιο θέμα, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.
Ο ΠΙΣ επαναλαμβάνει την πάγια θέση του για την πώληση των μη αποζημιούμενων φαρμάκων (ΜΗΣΥΦΑ) – και όχι μη συνταγογραφούμενων όπως λανθασμένα αναφέρεται – αποκλειστικά και μόνο από τα φαρμακεία.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Βίαιη διακοπή Ημερίδας του Π.Ι.Σ. για τα ΣΔΙΤ στην υγεία

Στάση εργασίας των εργαζομένων αύριο στο Θριάσιο

ΠΙΣ: Αγωνία για τον ελλιπή προϋπολογισμό της υγείας

Ανησυχία για την πορεία λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ και την περίθαλψη των ασφαλισμένων

Συνάντηση ΠΙΣ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Θετική η συνάντηση του Προεδρείου του ΠΙΣ με τον Υπουργό Υγείας κ. Π. Κουρουμπλή

Ο ΠΙΣ απαιτεί την αντιμετώπιση των καρκινοπαθών με ευπρέπεια και ασφάλεια


















