Το ΝΠΙΔ «ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ / Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης – Επικούρησης Ασφαλιστών και Προσωπικού Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων» ζητά να προσλάβει έμπειρο στέλεχος για τη θέση του Διευθυντή του Ταμείου. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις (αν είναι άρρενες), να είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ, κατά προτίμηση οικονομικών σχολών, να έχουν ασκήσει για ικανό χρόνο καθήκοντα διοίκησης με αναφορά σε Διοικητικό Συμβούλιο, να γνωρίζουν άριστα την αγγλική γλώσσα, να έχουν ευελιξία, ικανότητα σύνθεσης απόψεων και διοίκησης προσωπικού καθώς και ικανότητες εκπροσώπησης του Ταμείου σε θεσμικούς οργανισμούς.
Θα συνεκτιμηθεί η εμπειρία στη διαχείριση ιδιωτικών συνταξιοδοτικών προγραμμάτων ή ταμείων επαγγελματικής ασφάλισης ή ταμείων κοινωνικής ασφάλισης.
Αιτήσεις, βιογραφικά, σχετικά έγγραφα και στοιχεία επικοινωνίας παραδίδονται εντός κλειστού φακέλου στο πρωτόκολλο του Ταμείου (Πατησίων 48, Αθήνα, 10682) μέχρι την 12-7-2013 με την ένδειξη «Υποψηφιότητα για τη θέση του Διευθυντή».
Ο φάκελος μπορεί να περιέλθει και ταχυδρομικά με αποδεικτικό αποστολής μέχρι τη λήξη της ως άνω προθεσμίας.
Εναλλακτικά τα βιογραφικά μπορούν να σταλούν στο e-mail [email protected] μέχρι την παραπάνω ημερομηνία.
Για πληροφορίες και διευκρινήσεις: [email protected]
Σχόλια

Οι 15 μεσίτες και πράκτορες με το μεγαλύτερο κύκλο εργασιών (2025)
«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ποσά & οδηγίες για τις επιδοτήσεις ασφαλιστών
Τα “συν” και τα “πλην” των ασφαλιστών
Οι 50 κορυφαίοι Μεσίτες & Πράκτορες της Ασφαλιστικής Αγοράς (2024)
Νέα γενιά ασφαλιστών: Έρχεται επιδότηση έως 36.000 ευρώ για είσοδο στο επάγγελμα
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

"Μητρώο" ασφαλισμένων επιχειρήσεων προτείνει η ΕΑΕΕ στην κυβέρνηση

Αυξημένο κατά 13 εκατ. ευρώ το ενεργητικό των ΤΕΑ

Magenta Insurance: Ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις

ΕΑΕΕ: Που οφείλονται οι αυξήσεις στα ασφάλιστρα υγείας

Η Cosmote Insurance έγινε Magenta

ΤτΕ: Ανάκληση της άδειας λειτουργίας της DALLBOGG

ΕΕΑ: Ενημέρωση στις 11/6 για το "Ξεκινώ Επιχειρηματικά"
















