Την Πέμπτη 28 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για 2 υποτροφίες της iCon σε σπουδαστές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών που συμμετείχαν στην Ημερίδα «Μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελλάδα & Ευρώπη». Οι υποτροφίες αφορούν μία πλήρη για τις υπηρεσίες εξεύρεσης πανεπιστημίου στο εξωτερικό και μία μερική για κορυφαίο μεταπτυχιακό ευέλικτης μάθησης! Σημειωτέο, ότι ήδη τα Προγράμματα ευέλικτης μάθησης προσφέρονται από τη Μεταπτυχιακή Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Εδιμβούργου (Edinburgh Business School) σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές ειδικά για την Ελλάδα, προσαρμοσμένες στις τρέχουσες συνθήκες μετά τις προσπάθειες της iCon.
Το Edinburgh Business School είναι η Μεταπτυχιακή Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Heriot Watt του Εδιμβούργου. Προσφέρει προγράμματα εφαρμοσμένης Διοίκησης Επιχειρήσεων σε μεμονωμένους σπουδαστές, αλλά και σε πολυεθνικές εταιρίες. Τον Απρίλιο του 2013 (αλλά και το 2010, 2011, 2012) η έγκριτη εφημερίδα Financial Timesσε σχετική λίστα κατέταξε το Edinburgh Business School ως το πλέον (Νο 1) δημοφιλές πρόγραμμα ΜΒΑ στον κόσμο. Στον κόσμο των επιχειρήσεων το Edinburgh Business School κατέχει περίοπτη θέση αφού το 40% των μεγαλύτερων επιχειρήσεων στον κόσμο με βάση την κατάταξη (Fortune 500), έχουν στο δυναμικό τους αποφοίτους του προγράμματος MBA. Με ένα παγκόσμιο δίκτυο επιτυχημένων αποφοίτων, αναγνώριση από κρατικούς οργανισμούς, πολυεθνικές εταιρίες καθώς και τα ΜΜΕ το Edinburgh Business School προσφέρει προγράμματα και τίτλους σπουδών που βελτιώνουν τις δεξιότητες των εκπαιδευομένων, αυξάνουν τις δυνατότητες επαγγελματικής σταδιοδρομίας και βοηθούν τις επιδόσεις των εταιριών.
Για πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα, τις υπηρεσίες και τις εξαιρετικές δυνατότητες που σας δίνει η iCon για σπουδές ευέλικτης εμπλουτισμένης μάθησης σε όλη την Ελλάδα ή στο εξωτερικό μπορείτε να επισκεφθείτε το www.icon.gr ή να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2109248534, 2109248065.
Σχόλια

Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη
Πετράλωνα: Το ατύχημα που υπενθύμισε ότι η διαχείριση του κινδύνου ξεκινά πριν από την πρώτη εκσκαφή
Ασφάλεια χωρίς αποστάσεις: Το στοίχημα της Interamerican στα Δωδεκάνησα
Υποχρεωτική ασφάλιση με κάλυψη 50.000 ευρώ για ηλεκτρικά πατίνια σε ν/σ
Στο μικροσκόπιο της εισαγγελίας συμφωνίες για περιουσιακά στοιχεία της Dallbogg
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Επικουρικό Κεφάλαιο: 184 εκατ. ευρώ για 10.600 ζημιές σε μία 5ετία

Πρωτοβουλία ανοιχτού διαλόγου 3 πολιτικών και ασφαλιστικής αγοράς από το ΕΕΑ

Κοινόχρηστοι χώροι πολυκατοικιών: Έρχεται υποχρεωτική ασφάλιση

Favikon: Ο Ν. Γεωργόπουλος στη λίστα των κορυφαίων 200 παγκοσμίως

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ αναβαθμίζει τη «Σύνδεση Πελάτη» με νέες δυνατότητες

EEAE και ΕΑEΕ ενισχύουν τη θεσμική τους συνεργασία

SYNDEA: Στρατηγική προτεραιότητα ο ψηφιακός μετασχηματισμός


















