Περισσότερα από 460(!) ανασφάλιστα οχήματα την ημέρα κατάσχει η Βρετανική Αστυνομία, σύμφωνα με Ανακοίνωση του Γραφείου Ασφάλισης Οχημάτων. Πέρυσι ο αριθμός των οχημάτων που κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς αυξήθηκε κατά 170.000 σε σχέση με τις 78.000 κατασχέσεις του 2006!
Οι νομοταγείς πολίτες που ασφαλίζουν τα οχήματά τους πληρώνουν περίπου 30 λίρες ο καθένας για την Αποζημίωση ανθρώπων που εμπλέκονται σε τροχαία με ανασφάλιστα οχήματα – το συνολικό κόστος των Τροχαίων Ανασφάλιστων Οχημάτων φτάνει τα 500 εκατομμύρια λίρες.
Η Βρετανική Κυβέρνηση ανακοίνωσε τον Ιανουάριο ότι σκοπεύει να καθιερώσει ως ποινικό αδίκημα, εκτός της κυκλοφορίας ανασφάλιστου οχήματος, και την απλή κατοχή ενός αυτοκινήτου που δεν είναι ασφαλισμένο. Μόλις ο νόμος τεθεί σε εφαρμογή, όποιο όχημα διαπιστώνει η Αστυνομία ότι είναι ανασφάλιστο θα έχει το δικαίωμα να το κατάσχει και να το καταστρέφει!
Σχόλια

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
Η Interamerican εξαγοράζει το χαρτοφυλάκιο της Gan Direct στην Κύπρο
Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια
Τι θα ισχύσει για τον «κουμπαρά» των 60.000 ευρώ
17 έως 21 Αυγούστου τι πληρώνουν e-ΕΦΚΑ & ΔΥΠΑ
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ιnsurancemarket: Ασφάλιση σε 3 άτοκες δόσεις μέσω Klarna

Έβαλαν το… χεράκι τους και τα ασφάλιστρα

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας

Εθνική Ασφαλιστική: Άντλησε €200 εκατ. από τις αγορές

Interlife: Digital Insurance Hub & νέες ψηφιακές υποδομές

To ομαδικό της DRAEGER περνάει από την NN στην Eurolife FFH

Νέα στοιχεία επικοινωνίας με την INSURANCE JSC DALLBOGG


















