ERGO

ΒΝP Paribas: Μάχη για τη Fortis

Η γαλλική BNP Paribas δήλωσε αποφασισμένη να αποκτήσει κάποια από τα Περιουσιακά Στοιχεία της «αγκομαχούσας» βελγο-ολλανδικής τράπεζας, παρότι οι Μέτοχοι της τελευταίας φέρονται να προβάλλουν σθεναρές αντιστάσεις στη μεταβίβαση των Μετοχών. Το Δεκέμβριο η Συναλλαγή διεκόπη πριν ολοκληρωθεί μετά από απόφαση δικαστηρίου στο Βέλγιο, το οποίο διέταξε αναβολή 65 (!) ημερών για την πραγματοποίηση της [...]

Groumama Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Η γαλλική BNP Paribas δήλωσε αποφασισμένη να αποκτήσει κάποια από τα Περιουσιακά Στοιχεία της «αγκομαχούσας» βελγο-ολλανδικής τράπεζας, παρότι οι Μέτοχοι της τελευταίας φέρονται να προβάλλουν σθεναρές αντιστάσεις στη μεταβίβαση των Μετοχών.

Το Δεκέμβριο η Συναλλαγή διεκόπη πριν ολοκληρωθεί μετά από απόφαση δικαστηρίου στο Βέλγιο, το οποίο διέταξε αναβολή 65 (!) ημερών για την πραγματοποίηση της πώλησης Περιουσιακών Στοιχείων της Fortis στην ΒΝP. Οι Μέτοχοι, που αντιτίθενται στην Πώληση, θα μπορέσουν να υψώσουν ανοιχτά τη γροθιά τους στη Συνεδρίαση που θα πραγματοποιήσει η Εταιρεία τους στις 11 και 13 Φεβρουαρίου 2009. Η BNP, πάντως, συμφώνησε να διεκδικήσει μικρότερο μερίδιο αν πρόκειται να επιτύχει συμφωνία των Μετόχων.


Minetta

Σχόλια

Φόρτωση...
Imperial Insurance
Syndea
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα