

Από την Καθηγήτρια κ. Ε. Διαμάντη-Κανδαράκη, Διευθύντρια Μονάδας Ενδοκρινολογίας και Σακχαρώδη Διαβήτη της Ευρωκλινικής Αθηνών, διοργανώθηκε το 3ο Διεθνές ENDO COMBO COURSE, με θέμα «Sports Endocrinology» από 1-3 Οκτωβρίου στο Eden Beach Hotel στην Ανάβυσσο.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ευρωκλινικής Αθηνών καθώς και της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Ενδοκρινολογικής εταιρείας.
Η καθηγήτρια κ. Διαμάντη-Κανδαράκη δήλωσε: «Για πρώτη φορά, εντός αλλά και εκτός Ελλάδος, δόθηκε η δυνατότητα διεύρυνσης των οριζόντων της Ενδοκρινολογίας και γενικότερα της Σύγχρονης Ιατρικής στον τομέα των ορμονικών διαταραχών κατά τον πρωταθλητισμό αλλά και της σωστής προσέγγισης και ενδεδειγμένης άσκησης σε παθολογικές καταστάσεις (π.χ οστεοπόρωση, στεφανιαία νόσο και σακχαρώδης διαβήτης, υπογοναδισμό)».
Και συνέχισε τονίζοντας ότι με τη διεθνή συμμετοχή ομιλητών και ιατρών σε διαδραστικά εργαστήρια-interactive workshops, η επιτυχία του σεμιναρίου ξεπέρασε, κατά κοινή ομολογία, κάθε προσδοκία.
Με πολύ ενδιαφέρον αναμένεται η αναγγελία του θέματος του 4ου Διεθνούς ENDO COMBO COURSE που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 6-8 Οκτωβρίου 2016 με την υποστήριξη και πάλι της Ευρωκλινικής Αθηνών.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

“EuroSpine Centre of Excellence” για την Κλινική Σπονδυλικής Στήλης του Metropolitan General

ΙΑΣΩ: Hμερίδα με θέμα «Ενδιαφέροντα θέματα Λοιμώξεων»

ΙΣΑ: Ενδεχόμενο εδραίωσης μονοπωλιακής θέσης και διασυνδέσεων στην ιδιωτική υγεία

Γενική Συνέλευση ΠΕΦ 2026

Ευρωκλινική: Ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας ενισχύει το ιατρικό δυναμικό της

Εθνική Ασφαλιστική: Επίσημος Χορηγός του 18ου Greece Race for the Cure

Pink Reminder: «Η πρόληψη αρχίζει από μία απόφαση»



















