
Ανοιχτή συζήτηση για τις Ασφάλειες Πιστώσεων διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ), σήμερα Τετάρτη 29 Μαΐου. Η εκδήλωση με θέμα: Ασφάλιση Πιστώσεων – Εργαλείο ή Μύθος, πραγματοποιείται με την υποστήριξη και χορηγία των Εταιρειών Atradius και Euler Hermes Emporiki. Oι δύο μεγαλύτερες Aσφαλιστικές Eταιρείες Πιστώσεων στον κόσμο, προσκεκλημένες από τον ΣΕΜΑ, θα απαντήσουν σε όλα τα ερωτήματα που θα τεθούν από τους παρευρισκόμενους.
Η παρουσίαση και ανοιχτή συζήτηση θα γίνει με τον Διευθύνων Σύμβουλο της Attradius Μάκη Τζέη και τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή της Euler Hermes Emporiki Αλέξη Ι. Γαβριήλογλου. Όπως αναφέρει ο ΣΕΜΑ, θα διαφωτιστούν πλήρως όλα τα σκοτεινά σημεία με στόχο να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο το έργο των Μεσιτών Ασφαλίσεων.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ελλήνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, Γ’ Σεπτεμβρίου και Ιουλιανού 33 – 35, Αθήνα στις 17:00. Προβλέπεται μάλιστα και περιήγηση στους χώρους του Μουσείου.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Συνέδριο Aon Global Credit Solutions 2021

Εκδήλωση ΣΕΜΑ: Αναμένεται αύξηση 15% των Ασφαλιζόμενων Πιστώσεων το 2013

Ανοιχτή συζήτηση για την Ασφάλιση Πιστώσεων από τον ΣΕΜΑ

NAK Katsiberis – Βασικός Υποστηρικτής του Συνεδρίου της ICAP


















