Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, μια στις 8 γυναίκες βάλλεται από τον καρκίνο του μαστού, ποσοστό δηλαδή 12,5% του συνόλου των γυναικών. Το ποσοστό αυτό πριν 40 χρόνια ήταν μόλις το 2% των γυναικών. Και όμως η ζωή συνεχίζεται πολιορκημένη με κάθε είδους καρκινογόνες ουσίες. Από τον αέρα που αναπνέουμε, μέχρι το ψωμί, τα λαχανικά, και τα φρούτα που τρώμε. Τίποτα δεν κυκλοφορεί που να μην περιέχει καρκινογόνες ουσίες. Πρόσφατα το διάσημο Νοσοκομείο John Hopkings δημοσίευσε μια κατάσταση με τις πλέον επικίνδυνες καρκινογόνες ουσίες στην κορυφή των οποίων είναι το παράλληλο κάπνισμα με το ποτό, το κόκκινο κρέας, ακόμα και… το γάλα.
Την πρωτιά στην ανάπτυξη του καρκίνου την έχει η… ζάχαρη! Το δημοσίευμα ανέφερε ότι οι αγελάδες στις ΗΠΑ ζούσαν κάποτε 30-35 χρόνια και παρήγαγαν 3-4 κιλά γάλα την ημέρα. Τώρα οι μεταλλαγμένες αγελάδες που μοιάζουν με πρησμένα από τις ορμόνες τέρατα, ζουν 3-4 χρόνια και παράγουν 30-40 κιλά γάλα την ημέρα. Γάλα, γεμάτο τοξίνες που στην κυριολεξία θερίζουν! Όποια επιστημονική μελέτη κυκλοφορούσε που εντόπιζε καρκινογόνες ουσίες στα τρόφιμα, πριν εμφανιστεί το διαδίκτυο, οι βιομηχανίες, τροφίμων και φαρμάκων τις έθαβαν!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.