Με αιχμή την απίστευτη και αντιδημοκρατική Άσκηση Δίωξης κατά του Προέδρου της Ένωσης Εισαγγελέων Σωτήρη Μπάγια, που ενεργοποίησε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδάς, 17 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν ερώτηση προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης Σ. Χατζηγάκη και ζητάνε να ασκήσει Πειθαρχικό Έλεγχο σε βάρος του για Ανεπίτρεπτη Συμπεριφορά Αυταρχισμού και Αυθαιρεσίας που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια της θητείας του.
Οι 17 Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλουν την Κυβέρνηση ότι καλύπτει τον Νομικά και Ηθικά έκθετο Εισαγγελέα, ο οποίος εφαρμόζει «Λογικές Κοπτοραπτικής» στην Ερμηνεία του Συντάγματος!
Υποτίθεται ότι οι Αιρετοί Συνδικαλιστές αποτελούν την τέταρτη Θεσμική Εξουσία και έχουν το Νόμιμο Δικαίωμα να Ασκούν Κριτική.
Το «Σιωπητήριο στη Δικαιοσύνη», όπως το αποκάλεσε δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας», στις 30 Απριλίου 2008, είναι παράνομο και καταχρηστικό και αποδεικνύει την εμμονή της Κυβέρνησης να θέλει να Ελέγχει και τη Δικαστική Εξουσία.
Το «Επιστημονικό Μάρκετινγκ» για 20 χρόνια καυτηριάζει τον Έλεγχο που Ασκεί η εκάστοτε Κυβέρνηση στη Δικαστική και τη Νομοθετική Εξουσία και ότι το «Σύστημα Εξουσίας» της Ελλάδας είναι Δικτατορικό και Ενιαίο, όποιο Κόμμα και αν Κυβερνάει!
Για να δούμε, θα βρεθεί ο Πολιτικός ή το Κόμμα που θα βάλει το Μαχαίρι στο Κόκαλο και θα λύσει το Πρόβλημα της Ελλάδας στη ρίζα του, Ανεξαρτητοποιώντας απόλυτα τη Νομοθετική και Ελεγκτική Εξουσία της Βουλής καθώς και τη Δικαστική Δικαστική, καταργώντας το Υπουργείο Δικαιοσύνης;
Σχόλια

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια
Η Interamerican εξαγοράζει το χαρτοφυλάκιο της Gan Direct στην Κύπρο
Το νέο πλαίσιο για την κρατική αρωγή και τις ασφαλιστικές
Ασφαλιστικές, τράπεζες και ΕΠΕΥ στον "κουμπαρά" για τη νέα γενιά
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας

Εθνική Ασφαλιστική: Άντλησε €200 εκατ. από τις αγορές

Interlife: Digital Insurance Hub & νέες ψηφιακές υποδομές

To ομαδικό της DRAEGER περνάει από την NN στην Eurolife FFH

Νέα στοιχεία επικοινωνίας με την INSURANCE JSC DALLBOGG

Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια

Πώς θα πολλαπλασιαστούν τα assets των ΤΕΑ


















