Φίλοι Ασφαλιστές, Λύση υπάρχει για να αντιμετωπίσετε την απειλή του επαγγέλματός σας από τις απευθείας Πωλήσεις Ασφαλειών από τις Εταιρείες και από τις Τράπεζες, όμως αρνείστε να… Ακούσετε τι συμβαίνει γύρω σας και ποιες εναλλακτικές Λύσεις Υπάρχουν! Θέλετε να επιμένετε να ασκείτε το… αραχνιασμένο επάγγελμα του Πράκτορα Αυτοκινήτων επειδή το βρίσκετε εύκολο και βολικό! Μια ματιά να ρίξετε δίπλα σας θα ανακαλύψετε έναν Νέο-Απλό-και πολύ Αποτελεσματικό Τρόπο να Κερδίζετε το Εισόδημά σας και με πολύ μεγαλύτερες προμήθειες! Η Morax έχει λανσάρει πρόσφατα ένα Μηχανογραφημένο Πρόγραμμα Εντοπισμού Ασφαλιστικών, Αποταμιευτικών και Επενδυτικών Αναγκών που στην κυριολεξία “Πουλάει” για Λογαριασμό Σας! Αναφερόμαστε στο πρόγραμμα “ΜΕΛΟΙΚ” που είναι τα αρχικά των λέξεων: Μελέτη Οικονομικών Οικογένειας. Πώς αλλιώς να σας το πούμε! Ρωτήστε μερικούς Ζωϊκούς που το δουλεύουν πάνω από 20 χρόνια με έντυπα, να σας πουν πόσο εύκολο είναι στη χρήση του και πόσο αποτελεσματικά κάνει αυτούς που δεν θέλουν να ακούσουν για Ασφάλειες, να παίρνουν στροφή 180 μοιρών και να Ασφαλίζονται επί τόπου! H Morax διδάσκει 30 χρόνια τους επαγγελματίες Ασφαλιστές. Αυτό δεν είναι τυχαίο! Αν δεν πρόσφερε “Εργαλεία” και “Μηχανισμούς” που παράγουν Ασφάλιστρα για τους Ασφαλιστές, θα είχε εξαφανιστεί προ πολλού! Ρωτήστε όποιον Διευθυντή Καταστήματος θέλετε και όποιον βετεράνο Ασφαλιστή γνωρίζετε!
Προσέξτε: Αν δεν εκμεταλλευτείτε τη σημερινή ροή των πελατών του αυτοκινήτου, η οποία όπως όλοι γνωρίζουμε μειώνεται επικίνδυνα, θα χάσετε για πάντα την ευκαιρία να τους δείξετε τη χρησιμότητα και αναγκαιότητα του προγράμματος “ΜΕΛΟΙΚ”!
Προσέξτε: Το δυσκολότερο πρόβλημα των Ασφαλιστών Ζωής είναι να βρεθούν μπροστά στον Πελάτη. Εσείς τους έχετε μπροστά σας και περιορίζεστε στο… απειλούμενο με εξαφάνιση ασφάλιστρο αυτοκινήτου! Σημειώστε στο ημερολόγιό σας να έρθετε στις Σχολές Morax, Λ. Συγγρού 236, την επόμενη Τετάρτη 14 Μαρτίου, 2012, στις 16:00, να παρακαλουθήσετε με €30 μόνο μια τετράωρη Παρουσίαση Πώλησης με το “ΜΕΛΟΙΚ”! Μόνο όταν το δείτε θα το Πιστέψετε, θα εκπλαγείτε και θα ενθουσιαστείτε. Κρατήσεις 210 9578130, Κασιάννα Μπόκια.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Με 834,6 εκ. ευρώ παραγωγή η Εθνική Ασφαλιστική το 2025

Το «Και Αν Συμβεί» μετασχηματίζεται σε “Your Insurance Tribe

Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς

Το νέο μοντέλο ανάπτυξης στην ασφάλιση

Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης

Στρατηγική συνεργασία NAK Insurance Brokers & Terra Pindus







