Ένα νέο Εργαστηριακό Σεμινάριο Οργάνωσε η Morax για Πράκτορες και Ασφαλιστές Ζωής που δεν γνωρίζουν τη χρήση του Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου και του Διαδικτύου.
Σε τέσσερις ώρες, η Morax, υπόσχεται ότι θα μπορείτε να επικοινωνείτε με το θαυματουργό e-mail και να μπαίνετε στο Διαδίκτυο ανακαλύπτοντας όποια Ασφαλιστική πληροφορία θέλετε από όλο τον κόσμο, σε δευτερόλεπτα!
Θα βλέπετε πώς άλλοι συνάδελφοι σας Ασφαλιστές βρίσκουν Πελάτες από το Διαδίκτυο, Πώς τους… Ασφαλίζουν… από το Διαδίκτυο, πώς διαφημίζουν τις Υπηρεσίες τους, τι είδους Συμβόλαια Πουλάνε, και με δύο λόγια θα ανακαλύψετε ότι η Νέα Τεχνολογία της Πληροφορικής και του Διαδικτύου, έχει ανατρέψει τελείως τις παραδοσιακές Μεθόδους που χρησιμοποιούσαμε και συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε!
Τίποτα από ότι κάναμε στο παρελθόν, δεν συμβαίνει στις μέρες μας, σε άλλες χώρες!
Το πρώτο Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 23 Ιουλίου, 2008, από τις 3 – 7 το απόγευμα στο εκπαιδευτικό κέντρο της Morax, Συγγρού 236, στον πρώτο όροφο. Το κόστος είναι €250. Για κρατήσεις τηλεφωνείστε στην κα Κατερίνα Τσίπη. (210) 9578130. Το Σεμινάριο προπληρώνεται και το τιμολόγιο στέλνεται αμέσως ταχυδρομικά, εκτός αν στείλετε τον υπάλληλό σας στα γραφεία της Morax.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Με 834,6 εκ. ευρώ παραγωγή η Εθνική Ασφαλιστική το 2025

Το «Και Αν Συμβεί» μετασχηματίζεται σε “Your Insurance Tribe

Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς

Το νέο μοντέλο ανάπτυξης στην ασφάλιση

Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης

Στρατηγική συνεργασία NAK Insurance Brokers & Terra Pindus







