ΕΘΝΙΚΗ FULL HEALTH VALUE

Σήμερα η Εκδήλωση στα Χανιά για την Ασφαλιστική Αγορά

Με χορηγό επικοινωνίας το Insurancedaily.gr πραγματοποιείται σήμερα το απόγευμα στις 6, στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου Χανίων, η εκδήλωση με θέμα:«Η ασφαλιστική αγορά μετά τις αποφάσεις 30 και 31 της Τράπεζας της Ελλάδος» που διοργανώνουν το Επιμελητήριο Χανίων και ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν. Χανίων (ΣΑΔΧ). Στην εκδήλωση θα παραστούν και θα μιλήσουν ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών [...]

AllSafe

ΣΑΔΧΜε χορηγό επικοινωνίας το Insurancedaily.gr πραγματοποιείται σήμερα το απόγευμα στις 6, στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου Χανίων, η εκδήλωση με θέμα:«Η ασφαλιστική αγορά μετά τις αποφάσεις 30 και 31 της Τράπεζας της Ελλάδος» που διοργανώνουν το Επιμελητήριο Χανίων και ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν. Χανίων (ΣΑΔΧ).

Στην εκδήλωση θα παραστούν και θα μιλήσουν ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και το  μέλος του Δ.Σ. της Ε.Α.Δ.Ε. κ. Γεώργιος Καραβίας, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε.Ε. και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Βασίλης Κορκίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων κ. Γιάννης Μαργαρώνης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων κ. Δημήτρης Σκιτζής.

Διαβάστε την πρόσκληση εδώ.

Orizon
Atladiki

Σχόλια

Φόρτωση...
HDI
Syndea
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα