Όπως κάθε χρόνο, την τρίτη Πέμπτη του Νοεμβρίου (στις 20 για το 2014), το Beaujolais Nouveau θα γεμίσει και πάλι τα ποτήρια μας!
Η κυκλοφορία του Beaujolais Nouveau, σηματοδοτεί την έναρξη της νέας χρονιάς στον κόσμο του κρασιού. Η «οινική πρωτοχρονιά» όπως θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε, είναι γεγονός που πλαισιώνεται με γιορτές και εκδηλώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο για τα τελευταία 62 χρόνια.
Τα Cellier, πιστά στο ραντεβού τους, προσφέρουν τον 63ο τρύγο του πιο αναγνωρισμένου και καταξιωμένου σε ολόκληρο τον κόσμο, Beaujolais Nouveau, από τον πρωτεργάτη της περιοχής, Georges Duboeuf.
Όπως επιβάλει το έθιμο, το πρώτο κρασί της χρονιάς θα σερβιριστεί, τα ξημερώματα της Πέμπτης 20 Νοεμβρίου σε μερικά από τα μεγαλύτερα winebars της Αθήνας. Μη χάσετε την ευκαιρία να είστε οι πρώτοι που θα το δοκιμάσετε στα: Bytheglass, Heteroclito, Oinoscent και Κική deGrece.
Την ίδια μέρα, στις 21:00 οργανώνεται δείπνο Beaujolais με Menu Degustation, στο εστιατόριο Pasaji στην Αθήνα και στο Ξενοδοχείο Μακεδονία Palace στη Θεσσαλονίκη. Στο δείπνο θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε, εκτός από το Beaujolais Nouveau και άλλους τύπους Beaujolais του κορυφαίου στο είδος παραγωγού, Georges Duboeuf.
Για να έχετε το Beaujolais Nouveau 2014 του Georges Duboeuf πρώτοι στο σπίτι σας, την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου, μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας στα καταστήματα Cellier ή ηλεκτρονικά στο www.cellier.gr