Σύμφωνα με τα στοιχεία της Google, τα οποία δε χωρούν καμία αμφισβήτηση, γιατί κανένας δεν μπορεί να τα αγγίξει, οι επισκέπτες του «Insurance Daily» διευρύνονται και αυξάνονται καθημερινά, επιβεβαιώνοντας στην Αγορά ότι παραμένει το ουσιαστικότερο μέσο επικοινωνίας της Ασφαλιστικής Αγοράς στην Ελλάδα.
Έτσι, για το διάστημα 11 Μαρτίου-10 Απριλίου, ο αριθμός των επισκεπτών που διάβασαν το I.D. έφτασε τους 51.138.
Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι πέρα από τα Διοικητικά Στελέχη των κεντρικών Υπηρεσιών, τους Μεσίτες, Πράκτορες, Διευθυντές Καταστημάτων και τους Ασφαλιστές, υπάρχουν μερικές χιλιάδες υπάλληλοι των κεντρικών Υπηρεσιών που εργάζονται μπροστά σε έναν υπολογιστή, οι οποίοι έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο.
Ευχαριστούμε τους επισκέπτες και είμαστε πάντα έτοιμοι να δεχτούμε τις υποδείξεις και τις παρατηρήσεις σας, προκειμένου να βελτιώνουμε το I.D. συστηματικά.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
NN Hellas: Η κουλτούρα που οδήγησε στο ιστορικό milestone του €1 δισ.
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Εθνική Ασφαλιστική: Υπογραφή 3ετούς Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας

Η θέση της ΕΑΔΕ για το δικαίωμα συμβολαίου

Deal της Εθνικής Ασφαλιστικής για την πώληση τριών ακινήτων ύψους 38,645 εκατ. ευρώ

Τα κέρδη που αναμένονται από το deal CrediaBank - Ευρώπη

Φυσικές καταστροφές: 4πλάσιο το κενό προστασίας στην Ελλάδα

H ιδιωτική ασφάλιση μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας

Συγχώνευση με απορρόφηση της Ευρώπη Holdings από την Credia
















