Σύμφωνα με τα στοιχεία της Google, τα οποία δε χωρούν καμία αμφισβήτηση, γιατί κανένας δεν μπορεί να τα αγγίξει, οι επισκέπτες του «Insurance Daily» διευρύνονται και αυξάνονται καθημερινά, επιβεβαιώνοντας στην Αγορά ότι παραμένει το ουσιαστικότερο μέσο επικοινωνίας της Ασφαλιστικής Αγοράς στην Ελλάδα.
Έτσι, για το διάστημα 11 Μαρτίου-10 Απριλίου, ο αριθμός των επισκεπτών που διάβασαν το I.D. έφτασε τους 51.138.
Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι πέρα από τα Διοικητικά Στελέχη των κεντρικών Υπηρεσιών, τους Μεσίτες, Πράκτορες, Διευθυντές Καταστημάτων και τους Ασφαλιστές, υπάρχουν μερικές χιλιάδες υπάλληλοι των κεντρικών Υπηρεσιών που εργάζονται μπροστά σε έναν υπολογιστή, οι οποίοι έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο.
Ευχαριστούμε τους επισκέπτες και είμαστε πάντα έτοιμοι να δεχτούμε τις υποδείξεις και τις παρατηρήσεις σας, προκειμένου να βελτιώνουμε το I.D. συστηματικά.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Η Εθνική Ασφαλιστική εκσυγχρονίζει τα κεντρικά της συστήματα

Έξι «plus» για την Εθνική από τη συμμαχία με την Allianz

Εθνική: Προς τετραπλασιασμό του bancassurance με την Allianz

Η Εθνική Τράπεζα αποκτά το 30% της Allianz Ελλάδος

Anytime: Ανεβάζει ρυθμούς στη Ρουμανία

ΕΑΔΕ - BIPAR: 6 παρεμβάσεις στους ευρωβουλευτές για τα PEPP

Intracom: Κερδοφορία και είσοδος στις ασφαλίσεις το 2025


















