
Ξεπερνά το 1 δις ευρώ το κόστος των ταραχών που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες στη Γαλλία μετά από τον πυροβολισμό του Nahel, ενός 17χρονου βορειοαφρικανικής καταγωγής από αστυνομικό.
της Βίκυς Γερασίμου
Υπολογίζεται ότι περισσότερες από 200 επιχειρήσεις 300 τραπεζικά υποκαταστήματα έχουν λεηλατηθεί ενώ έχουν καταστραφεί και 250 καπνοπωλεία. Στις εκτιμήσεις δεν περιλαμβάνομται ζημιές σε δημόσιες υποδομές, σχολεία, δημαρχεία ή κοινοτικά κέντρα.
O επικεφαλής της Ένωσης Γαλλικών Βιομηχανιών, Geoffroy Roux de Bézieux, δήλωσε πως “τα βίντεο των ταραχών που κυκλοφόρησαν σε όλο τον κόσμο πληγώνουν την εικόνα της Γαλλίας” και πρόσθεσε ότι «είναι πάντα δύσκολο να πούμε αν ο αντίκτυπος θα είναι μακροχρόνιος, αλλά σίγουρα θα υπάρξει πτώση στις κρατήσεις αυτό το καλοκαίρι, αν και η σεζόν φαινόταν πολλά υποσχόμενη. Πολλές κρατήσεις έχουν ήδη ακυρωθεί».
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

“Διακόπτης θανάτου” στις ΗΠΑ για το ΑΙ που αυτονομήθηκε

Οι Lloyd’s καταγγέλλουν τον πρώην CEO για παραβίαση της πολιτικής τους

Αντιμετωπίζει πράγματι η Ρωσία οικονομικά προβλήματα;

Στις φλόγες ο Καναδάς

Ανθρωποειδές στη θέση δασκάλου σε σχολείο της Νέας Υόρκης (video)

Data Centers: Μπορούν να ασφαλιστούν για ζημιές στο περιβάλλον;

Γιατί στο Μίσιγκαν οι κάτοικοι λένε όχι στο γιγαντιαίο Data Center



















