Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012 πραγματοποιείται, στην Αθήνα το 10ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΖΩΗΣ, που διοργανώνει η Ελλαδοκυπριακή Επιτροπή της LIMRA. Το συνέδριο, με θέμα «Δυνατοί στις προκλήσεις καθορίζουμε το αύριο» θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Spa στο Καβούρι στην αίθουσα Αριστοτέλης. Η Ελλαδοκυπριακή Επιτροπή, με συνεχή λειτουργία πάνω από 4 δεκαετίες και έχοντας μέλη τις μεγαλύτερες Ελληνικές και Κυπριακές Ασφαλιστικές Εταιρείες, προσδοκά με το Συνέδριο αυτό να αναδείξει τις ευκαιρίες και τις προοπτικές που πρέπει να αξιοποιήσει ο σημερινός Ασφαλιστικός Σύμβουλος, σ’ ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.
Στο Συνέδριο αναμένεται να συμμετέχουν πάνω από 300 σύνεδροι, διοικητικά στελέχη και Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι από Ελλάδα και Κύπρο. Κατά τη διάρκειά του θα αναπτυχθούν και θα συζητηθούν θέματα που προβληματίζουν την ασφαλιστική αγορά σήμερα, δίνοντας έμφαση τόσο στη διατήρηση και ανάπτυξη των χαρτοφυλακίων όσο και στις νέες ιδέες και ευκαιρίες που απορρέουν από τις σημερινές συνθήκες της οικονομικής κρίσης.
Κύριοι ομιλητές του Συνεδρίου θα είναι ο Μιλτιάδης Νεκτάριος, Αναπληρωτής Καθηγητής Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά καθώς επίσης και ο Δημήτρης Μπουραντάς, Καθηγητής και Διευθυντής Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης, επιτυχημένοι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι, με τη βοήθεια συντονιστή, θα περιγράψουν τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά προκειμένου να επιτύχουν τη διατήρηση του χαρτοφυλακίου τους.
Κορυφαία στιγμή του Συνεδρίου θα αποτελέσει η βράβευση των πρώτων Ασφαλιστικών Συμβούλων, που πέτυχαν τους στόχους σχετικού διαγωνισμού πωλήσεων της διετίας 2010-2011.
Η Limra και οι εταιρείες – μέλη της Ελλαδοκυπριακής Επιτροπής τιμούν και περιμένουν με χαρά, όλους εκείνους τους Κορυφαίους Ασφαλιστές Ζωής που, παρά το γενικότερο οικονομικό περιβάλλον σε Ελλάδα και Κύπρο, πέτυχαν με κόπο, πάθος και επιμονή ικανοποιητικά αποτελέσματα και υψηλούς στόχους, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο καταναλωτικό κοινό.
Σχόλια

Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη
Υποχρεωτική ασφάλιση με κάλυψη 50.000 ευρώ για ηλεκτρικά πατίνια σε ν/σ
Πετράλωνα: Το ατύχημα που υπενθύμισε ότι η διαχείριση του κινδύνου ξεκινά πριν από την πρώτη εκσκαφή
Ασφάλεια χωρίς αποστάσεις: Το στοίχημα της Interamerican στα Δωδεκάνησα
Κοινόχρηστοι χώροι πολυκατοικιών: Έρχεται υποχρεωτική ασφάλιση
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Επικουρικό Κεφάλαιο: 184 εκατ. ευρώ για 10.600 ζημιές σε μία 5ετία

Πρωτοβουλία ανοιχτού διαλόγου 3 πολιτικών και ασφαλιστικής αγοράς από το ΕΕΑ

Κοινόχρηστοι χώροι πολυκατοικιών: Έρχεται υποχρεωτική ασφάλιση

Favikon: Ο Ν. Γεωργόπουλος στη λίστα των κορυφαίων 200 παγκοσμίως

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ αναβαθμίζει τη «Σύνδεση Πελάτη» με νέες δυνατότητες

EEAE και ΕΑEΕ ενισχύουν τη θεσμική τους συνεργασία

SYNDEA: Στρατηγική προτεραιότητα ο ψηφιακός μετασχηματισμός


















