Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012 πραγματοποιείται, στην Αθήνα το 10ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΖΩΗΣ, που διοργανώνει η Ελλαδοκυπριακή Επιτροπή της LIMRA. Το συνέδριο, με θέμα «Δυνατοί στις προκλήσεις καθορίζουμε το αύριο» θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Spa στο Καβούρι στην αίθουσα Αριστοτέλης. Η Ελλαδοκυπριακή Επιτροπή, με συνεχή λειτουργία πάνω από 4 δεκαετίες και έχοντας μέλη τις μεγαλύτερες Ελληνικές και Κυπριακές Ασφαλιστικές Εταιρείες, προσδοκά με το Συνέδριο αυτό να αναδείξει τις ευκαιρίες και τις προοπτικές που πρέπει να αξιοποιήσει ο σημερινός Ασφαλιστικός Σύμβουλος, σ’ ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.
Στο Συνέδριο αναμένεται να συμμετέχουν πάνω από 300 σύνεδροι, διοικητικά στελέχη και Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι από Ελλάδα και Κύπρο. Κατά τη διάρκειά του θα αναπτυχθούν και θα συζητηθούν θέματα που προβληματίζουν την ασφαλιστική αγορά σήμερα, δίνοντας έμφαση τόσο στη διατήρηση και ανάπτυξη των χαρτοφυλακίων όσο και στις νέες ιδέες και ευκαιρίες που απορρέουν από τις σημερινές συνθήκες της οικονομικής κρίσης.
Κύριοι ομιλητές του Συνεδρίου θα είναι ο Μιλτιάδης Νεκτάριος, Αναπληρωτής Καθηγητής Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά καθώς επίσης και ο Δημήτρης Μπουραντάς, Καθηγητής και Διευθυντής Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης, επιτυχημένοι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι, με τη βοήθεια συντονιστή, θα περιγράψουν τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά προκειμένου να επιτύχουν τη διατήρηση του χαρτοφυλακίου τους.
Κορυφαία στιγμή του Συνεδρίου θα αποτελέσει η βράβευση των πρώτων Ασφαλιστικών Συμβούλων, που πέτυχαν τους στόχους σχετικού διαγωνισμού πωλήσεων της διετίας 2010-2011.
Η Limra και οι εταιρείες – μέλη της Ελλαδοκυπριακής Επιτροπής τιμούν και περιμένουν με χαρά, όλους εκείνους τους Κορυφαίους Ασφαλιστές Ζωής που, παρά το γενικότερο οικονομικό περιβάλλον σε Ελλάδα και Κύπρο, πέτυχαν με κόπο, πάθος και επιμονή ικανοποιητικά αποτελέσματα και υψηλούς στόχους, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο καταναλωτικό κοινό.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Με 834,6 εκ. ευρώ παραγωγή η Εθνική Ασφαλιστική το 2025

Το «Και Αν Συμβεί» μετασχηματίζεται σε “Your Insurance Tribe

Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς

Το νέο μοντέλο ανάπτυξης στην ασφάλιση

Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης

Στρατηγική συνεργασία NAK Insurance Brokers & Terra Pindus







