
Τον Οκτώβριο θα συνεχιστεί η δίκη για τα στημένα τροχαία ατυχήματαστην Πάτρα στα οποία εμπλέκονταν 3 άνδρες της τροχαίας και αρκετοί ιδιώτες.
της Βίκυς Γερασίμου
Σύμφωνα με πηγές η εν λόγω ιστορία αποκαλύφθηκε μετά από αγωγή άλλου οδηγού και δημοσίευμα που έκανε αναφορά σε ασφαλιστική απάτη σε εφημερίδα της Πάτρας.
Το 2006 ακολούθησε έρευνα και τα στοιχεία έδειξαν περίπου 15 σκηνοθετημένα ατυχήματα τα οποία είχαν καταγράψει συγκεκριμένοι άντρες της τροχαίας, ενώ οι εμπλεκόμενοι ήταν συγγενείς ή γνωστοί. Υπήρξαν μάλιστα περιπτώσεις που το ίδιο όχημα εμπλεκόταν σε ατύχημα περισσότερες από μία φορές, ενώ το συνεργείο επισκευής ήταν σε όλες τις περιπτώσεις το ίδιο.
Υπολογίζεται ότι το φερόμενο κύκλωμα είχε εισπράξει παράνομα από ασφαλιστικές εταιρείες αποζημιώσεις που ξεπερνούσαν τις 400.000 ευρώ. Από τους ιδιώτες οι δύο μόνο δικάζονται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων καθώς οι πράξεις των υπολοίπων ήταν σύμφωνα με πληροφορίες πλημμελήματα και έχουν παραγραφεί.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ποιοι πέρασαν στις εξετάσεις της 3ης και 4ης Ιουλίου 2021 στη Θεσσαλονίκη

Τι αλλάζει στις εταιρείες οδικής βοήθειας λόγω COVID-19

Affidea: Υπηρεσία «μείνετε σπίτι – ερχόμαστε σπίτι»

Διπλή 7μηνη παράταση στις εισφορές των επιχειρηματιών

Πού «οδηγεί» τις ζημιές από τα τροχαία ο κορωνοϊός








