ERGO

Aon Turner: Hμερίδα για τις Αντασφαλιστικές Συμβάσεις

Στο ξενοδοχείo «Ledra Marriott» την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009 η Aon Turner πραγματοποίησε Ημερίδα με θέμα «Ορισμός ενός γεγονότος στο πλαίσιο των Αντασφαλιστικών Συμβάσεων (Event Definition)». Μετά τα εισαγωγικά σχόλια του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της Αοn Turner Τζ. Τέρνερ απηύθυνε χαιρετισμό η Μ. Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος. Στη συνέχεια μίλησαν [...]

Groupama
Aon Turner:  Hμερίδα για τις Αντασφαλιστικές Συμβάσεις

 Στο ξενοδοχείo «Ledra Marriott» την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009 η Aon Turner πραγματοποίησε Ημερίδα με θέμα «Ορισμός ενός γεγονότος στο πλαίσιο των Αντασφαλιστικών Συμβάσεων (Event Definition)».

Μετά τα εισαγωγικά σχόλια του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της Αοn Turner Τζ. Τέρνερ απηύθυνε χαιρετισμό η Μ. Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος. Στη συνέχεια μίλησαν οι Ν. Βαγιακάκος, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Περιουσίας και Αντασφαλίσεων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος & Πρόεδρος της Υποεπιτροπής Ασφ. Πυρός, Serge Tröber, Επικεφαλής του Property Department της Swiss Re, και Klaus Kürzinger, Senior Property Underwriter της Munich Re. Την Ημερίδα συντόνισε ο Αλέξανδρος Τέρνερ, Διευθυντής της Αon Turner.

Από όλες τις ομιλίες, τις ερωτήσεις και τις παρεμβάσεις επιβεβαιώθηκε η ανάγκη να διευκρινιστούν καλύτερα κάποια σημεία σχετικά με το τι συνιστά «ένα γεγονός», αφού από αυτό εξαρτάται η κατάλληλη Αντασφαλιστική κάλυψη.

Τονίστηκε ότι οι Αντασφαλιστές πρέπει να λάβουν υπόψη τους την ιδιαιτερότητα αυτή στις μελλοντικές Αντασφαλιστικές Συμβάσεις. Επίσης, οι Ασφαλιστικές Εταιρείες πρέπει να προσαρμόσουν την πολιτική τους στο underwriting και στην Αντασφαλιστική Κάλυψη. Κατέστη εμφανές ότι απόλυτη σαφήνεια του όρου είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο να υπάρξει και για το λόγο αυτό αναμένεται ότι οι Αντασφαλιστές, εφόσον χρειαστεί, πρέπει να υιοθετήσουν μια ρεαλιστική αλλά ταυτόχρονα γενναιόδωρη στάση έναντι των πελατών τους Ασφαλιστικών Εταιρειών.


Metropolitan

Σχόλια

Φόρτωση...
Cover Insurance
Cypria Life
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα

Insurance Daily

© MORAX MEDIA A.E.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2026

insurancedaily.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής / Διευθυντής: Μωράκης Μιχαήλ

Ιδιοκτησία: Morax Media A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος

Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ

Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672

Email: [email protected], Τηλ: +30 210 9594121