ALLIANZ "Paralympic Movement"

Απορρίπτονται οι 9 στις 10 ενστάσεις για ανασφάλιστα οχήματα

Οι περισσότερες ενστάσεις απορρίπτονται επειδή οι ανασφάλιστοι οδηγοί δεν αξιολογούν σωστά τα στοιχεία του ειδοποιητηρίου

Athinaiki
Απορρίπτονται οι 9 στις 10 ενστάσεις για ανασφάλιστα οχήματα

Απορριπτέες κρίνονται οι 9 στις 10 ενστάσεις που διατυπώνουν προς τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης οι κάτοχοι ανασφάλιστων οχημάτων.

Πληροφορίες της αγοράς αναφέρουν ότι η αρμόδια αρχή, κάνοντας χρήση συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης, επεξεργάζεται σε άμεσο χρόνο κάθε ένσταση που υποβάλλεται προς αυτήν, με αποτέλεσμα η διεκπεραίωση της σχετικής διαδικασίας να γίνεται σε πρώτο χρόνο και τα πρόστιμα να επιβάλλονται χωρίς καθυστέρηση.

Όπως εξηγούν παράγοντες της αγοράς, οι περισσότερες ενστάσεις απορρίπτονται επειδή οι ανασφάλιστοι οδηγοί δεν αξιολογούν σωστά τα στοιχεία του ειδοποιητηρίου που λαμβάνουν, με αποτέλεσμα να προσκομίζουν ψηφιακά στοιχεία τα οποία δεν αντικρούουν την παράβαση και, κατ’ επέκταση, το πρόστιμο.

Εκτιμάται ότι από την έναρξη της διαδικασίας διασταυρώσεων, με σκοπό τον εντοπισμό ανασφάλιστων οχημάτων, καθώς και Ι.Χ. για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί τα τέλη κυκλοφορίας, έχουν μέχρι σήμερα αποσταλεί περισσότερες από 300.000 σχετικές ειδοποιήσεις.

Ο τελευταίος ψηφιακός έλεγχος πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου.

ΣΕΜΑ  Ετήσια Εκδήλωση
Metropolitan

Σχόλια

Φόρτωση...
Neos Poseidon
Interlife Travel
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα