
Η πανδημία του κορωνοϊού έπληξε το επιχειρείν στο σύνολό του· ειδικότερα όμως για τον τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης, ο COVID-19 έφερε αντιμέτωπους τους οργανισμούς με αυξημένο όγκο αιτημάτων προς αποζημίωση και άνοιξε πολλαπλά μέτωπα στα πεδία των operations, των λογιστικών καταστάσεων και της διαχείρισης κινδύνων.
Την ίδια στιγμή, οι ασφαλιστικές εταιρείες καλούνται και αυτές να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καιρών για επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού και βελτιστοποίηση της εμπειρίας πελάτη.
Το 9ο live video webcast της KPMG έχει και αυτό κλαδικό προσανατολισμό και παρέχει μια σφαιρική ανάλυση των ζητημάτων που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι ασφαλιστικές εταιρείες στην post COVID-19 εποχή.
Οι παρουσιάσεις θα γίνονται ζωντανά, μέσω video και οι ερωτήσεις των συμμετεχόντων θα υποβάλλονται στο τέλος κάθε παρουσίασης, στον κάθε ομιλητή ξεχωριστά.
Οι διεθνείς ομιλητές θα πραγματοποιήσουν τις παρουσιάσεις τους στα αγγλικά.

Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Η Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης στην εκδήλωση της KPMG για το μέλλον της ασφάλισης στην Ελλάδα

Στις 9 Δεκεμβρίου η εκδήλωση της KPMG “The Future of Insurance

Οι κορυφαίοι CEO αντιμετωπίζουν τις διεθνείς αναταράξεις ποντάροντας σε ΑΙ και ανθρώπινο δυναμικό

300+ συμμετέχοντες στο 1o “AI & Digital Transformation Conference” της KPMG

35+ κορυφαίοι ομιλητές στο AI & Digital Transformation Conference της KPMG








