
Οι εταιρίες, BROKERS UNION & BLUE AIGAION πραγματοποίησαν στα κεντρικά γραφεία τους στη Γλυφάδα, τον ετήσιο αγιασμό και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Πέμπτη 06 Φεβρουαρίου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, η Διοίκηση των εταιριών, το Διοικητικό τους προσωπικό, οι εσωτερικοί & αποκλειστικοί συνεργάτες, που εγκαθίστανται στα γραφεία των εταιριών, καθώς και οι αποκλειστικοί εξωτερικοί συνεργάτες του νομού Αττικής.
Ο Πρόεδρος της BROKERS UNION κ. Στέφανος Βελλιάδης ευχαρίστησε όλο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας καθώς και τους παρευρισκόμενους και μη συνεργάτες για την αξιοσημείωτη προσπάθεια την οποία κατέβαλαν για το έτος 2024 προκειμένου να επιτευχθούν οι παραγωγικοί στόχοι της εταιρίας βάσει του 3ετούς business plan.
Αφού ευχήθηκε τα καλύτερα για την νέα χρονιά συνέχισε αναφερόμενος ότι το όραμα της Διοικήσεως είναι η συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας , πορευμένοι πάντα με βασικό γνώμονα την παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης των συνεργατών, όπως αναφέρεται στο μότο μας «Προτεραιότητα μας, οι Συνεργάτες μας!». Η άριστη συνεργασία με τις Ασφαλιστικές εταιρίες τόσο του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας όσο και της Διοικήσεως, προσφέρει την απαιτούμενη σιγουριά στο δίκτυο των συνεργατών μας και παράλληλα εξομαλύνει τα όποια προβλήματα της καθημερινότητας, παρουσιάζονται, με συνέπεια και σεβασμό. Η συνεχής αναβάθμιση των μηχανογραφικών συστημάτων της εταιρίας, παρέχει στο συνεργάτη την πλήρη πληροφόρηση του χαρτοφυλακίου του καθώς και την δυνατότητα του cross selling.
Στη συνέχεια έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας όπου οι τυχεροί του φλουριού, έλαβαν ένα καθιερωμένο δώρο από την Διοίκηση των εταιριών.
Η βραδιά κύλησε ευχάριστα δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να διασκεδάσουν, να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας το fingerfood και το ποτό τους και να συζητήσουν σε φιλικό περιβάλλον.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Brokers Union & Blue Aigaion: Ετήσιος Απολογισμός 2023 & Διμήνου 2024

Brokers Union – Blue Aigaion: Αγιασμός και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Brokers Union & Blue Aigaion: Έναρξη συνεργασίας με το ΕΙΑΣ

Brokers Union & Blue Aigaion: Ενοποιημένα αποτελέσματα για το εννεάμηνο του 2023

Brokers Union & Blue Aigaion: Στη νέα γενιά η σκυτάλη για την αναπτυξιακή πορεία

Brokers Union & Blue Aigaion: Αύξηση 38% στην παραγωγή

Brokers Union & Blue Aigaion: Συνολική παραγωγή – ενοποιημένα αποτελέσματα για το 2022


















