Eurolife

Χορηγία Τροφής σε βαρύτατα χειμαζομένους

Σε κράτος πρόνοιας και έμπρακτος συμπαραστάτης αναδεικνύεται ο Όμιλος Ιντερσαλόνικα, μέλος της Ε.Α.Β.Ε., στις ακριτικές και απόμακρες περιοχές που πλήττει βαρύτερα και από τον βαρύ χειμώνα, η ανάλγητα επιβαλλόμενη εξαθλίωση, ειδικά του αποκεντρωμένου Έλληνα Πολίτη. Με κατεπείγουσα ενημερωτική επιστολή της, η Διοίκηση του Ομίλου γνωστοποιεί στους κατά τόπους Περιφερειακούς Διευθυντές Υποκαταστημάτων της, ότι προωθεί άμεσα πολλούς [...]

Groumama Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Σε κράτος πρόνοιας και έμπρακτος συμπαραστάτης αναδεικνύεται ο Όμιλος Ιντερσαλόνικα, μέλος της Ε.Α.Β.Ε., στις ακριτικές και απόμακρες περιοχές που πλήττει βαρύτερα και από τον βαρύ χειμώνα, η ανάλγητα επιβαλλόμενη εξαθλίωση, ειδικά του αποκεντρωμένου Έλληνα Πολίτη. Με κατεπείγουσα ενημερωτική επιστολή της, η Διοίκηση του Ομίλου γνωστοποιεί στους κατά τόπους Περιφερειακούς Διευθυντές Υποκαταστημάτων της, ότι προωθεί άμεσα πολλούς τόνους ζυμαρικών και αλεύρων προς διανομή υπ’ αυτών στους πολλαπλά χειμαζόμενους συμπολίτες τους.

Με την ίδια επιστολή γνωστοποιεί ότι από 1/2/12 χορηγεί διατακτικές προμήθειας τροφίμων σε όλο το μισθωτό προσωπικό της, χιλιάδων οικογενειών.

Εποχές Ελλήνων Δωρητών και Φιλελλήνων Αγωνιστών της παλιγγενεσίας του Έθνους θυμίζουν όλα αυτά και η υπό κατοχή δύστυχη Ελλάδα σε αυτούς μόνον μπορεί να ελπίζει και όσο αυτοί υπάρχουν.

Η Ένωση Ασφαλιστών Βορείου Ελλάδος καλεί τα εκατοντάδες μέλη της, κατά δύναμη καθενός, να προσφέρουν από το υστέρημά τους, τροφή και καύσιμα σε οικογένειες και άτομα που υποφέρουν, διότι έμπρακτα και αποτελεσματικά μόνον αποκεντρωμένοι, συμπάσχοντες πατριώτες Έλληνες γνωρίζουν και βιώνουν τις τοπικές πραγματικές ανάγκες και αυτοί είναι η μοναδική ελπίδα στήριξης και βοήθειας όσων αποκεντρωμένων οικογενειών Ελλήνων πεινούν, παγώνουν και δυστυχούν.

Χορτάσαμε από λόγια και σωτήρες μας. Παίρνουμε την τύχη μας στα χέρια μας.

Designia
Υδρόγειος

Σχόλια

Φόρτωση...
Neos Poseidon
Syndea
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα