
Η COSMOTE στηρίζει τους συνδρομητές της στην Ανατολική Αττική και την περιοχή της Κινέτας που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και, για τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας τους, προσφέρει δωρεάν:
1.500 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα, σε όλους τους συνδρομητές κινητής -συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής- από σήμερα 24/7 έως και τις 31/7.
1GB σε όλους τους συνδρομητές κινητής -συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής- από σήμερα 24/7 και για τις επόμενες πέντε ημέρες.
Οι δικαιούχοι συνδρομητές θα ενημερωθούν για την ενεργοποίηση των δωρεάν λεπτών ομιλίας και του πακέτου Internet, μέσω γραπτών μηνυμάτων SMS.
Επίσης, αναστέλλεται κάθε διαδικασία για -οριστική ή προσωρινή- φραγή για όλες τις συνδέσεις COSMOTE σταθερής, κινητής και τηλεόρασης στις πληγείσες περιοχές, μέχρι και τις 24/9/18.
Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες των παραπάνω περιοχών θα μπορούν ακόμη να χρησιμοποιούν δωρεάν όλα τα διαθέσιμα καρτοτηλέφωνα, για κλήσεις προς αστικά, υπεραστικά και κινητά, έως και τις 31/7.
Από την πρώτη στιγμή, τεχνικοί του Ομίλου ΟΤΕ κινητοποιήθηκαν προκειμένου να διασφαλιστεί η, όσο το δυνατόν, απρόσκοπτη λειτουργία των δικτύων σταθερής και κινητής στις πληγείσες περιοχές, ώστε να διευκολυνθεί η επικοινωνία κατοίκων και επισκεπτών. Οι τεχνικοί του Ομίλου παραμένουν σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας για την άμεση αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Πράξεις αγάπης σε 6 κοινωνικές δομές από το ΕΕΑ

Στο 14ο Kallithea Run η EUROINS Ελλάδος ως Μέγας Χορηγός

Εθελοντική αιμοδοσία της MEGA BROKERS: Μια πράξη προσφοράς και ζωής

Allianz – Plus2Feet: Ελπίδα και κίνηση σε ζώα με αναπηρία

Η EUROINS Ελλάδος στο πλευρό του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

20 χρόνια η Allianz δίπλα στο Παραολυμπιακό Κίνημα

Ξεπερνούν τους 30.000 οι δρομείς στον 14ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας με Μέγα Χορηγό την ERGO








