
Η Euroins Ελλάδος υποδέχεται ένα νέο, έμπειρο και καταρτισμένο στέλεχος με μακρόχρονη εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο.
Η κα. Βασιλική Γκάζικα, με σπουδές Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης (Πανεπιστήμιο Πειραιώς), και MSc στην Επιχειρηματική Αναλυτική (Ο.Π.Α.), ανέλαβε καθήκοντα Data Analyst. Η κα. Γκάζικα διαθέτει σημαντική εμπειρία στην ανάλυση δεδομένων, στην αναλογιστική και στην ανάληψη κινδύνου. Έχει διατελέσει Data Analyst στη Howden Hellas, και σε εταιρείες πληροφορικής καθώς και Underwriter στην Ergo Insurance Group.
Η Γενική Διευθύντρια της Euroins Ελλάδος κα. Αγγελική Μουρατίδου, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε την κα. Γκάζικα στην οικογένεια της Euroins και της ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στο νέο της ρόλο.
Όπως έχουμε ήδη δεσμευτεί, προχωρούμε με ταχείς ρυθμούς στην στελεχική ενδυνάμωση της Εταιρείας και σύντομα η ομάδα της Euroins θα ενισχυθεί περαιτέρω με στελέχη σε Underwriting, Πληροφορική (ΙΤ) και Διαχείριση Ζημιών, με βάση την στρατηγική μας για την ανάπτυξη και εδραίωση της εταιρείας στην ελληνική αγορά».
Σχόλια

Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
Έπεσαν οι υπογραφές ΕΤΕ - Allianz
Delta & Brokers: Ταξίδι επιβράβευσης στην Κίνα
Cover Insurance & Eurolife FFH: Επιβραβεύοντας την επιτυχία, επενδύοντας στους ανθρώπους
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Οι προτάσεις στην 8η Συνδιάσκεψη ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

EUROINS Ελλάδος: Μέγας Χορηγός του 7ου Kallithea Half Marathon

Business Safe: Ασφάλιση για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Euroins: Υπερήφανος Υποστηρικτής της Halkias Racing Team

Η EUROINS μέγας χορηγός στο 16ο Διεθνές Meeting Αλμάτων

Η EUROINS στηρίζει το 6th International Jumping Meeting

Η EUROINS Greece Μεγάλος Χορηγός στο Συνέδριο “Οι Νέοι Μπροστά!” για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού


















