
Την έμπρακτη συμπαράστασή της στους πολίτες που υπέστησαν ζημιές από τις πυρκαγιές στην Β. Εύβοια εκφράζει η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική.
Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που έχουν ανακύψει στα νοικοκυριά, η εταιρεία, αποφάσισε την ειδική διαμόρφωση στα ασφάλιστρα των οχημάτων των κατοίκων της Β. Εύβοιας.
Παράλληλα, κάλυψε την ετήσια ασφάλιση του οχήματος των εθελοντών δασοπυροσβεστών Κύμης Ευβοίας ως ελάχιστη ανταπόδοση για το έργο τους.
Την πρωτοβουλία της για την παροχή εκπτώσεων στα ασφάλιστρα οχημάτων επικοινώνησε η εταιρεία στο δίκτυο συνεργατών της με εγκύκλιο, στην οποία προσδιορίζεται πώς διαμορφώνονται οι ειδικές τιμές για τις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.
Η απόφαση της εταιρείας λειτουργεί και υπέρ των ασφαλισμένων και υπέρ των συνεργατών οι οποίοι αποκτούν ένα πλεονέκτημα για να στηρίξουν την εργασία τους και τους πελάτες τους. Η έκπτωση «Αλληλεγγύη Βόρεια Εύβοια» αφορά στους κατοίκους των περιοχών με ΤΚ 34004, 34005, 34010, 34012, 34200 και 34300.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΔΥΝΑΜΙΣ: Διευθύνων Σύμβουλος ο Π. Βλαχογεωργακόπουλος

Στ. Βαλσαμίδης: Απαιτείται καθορισμός ζωνών και εθνικό μητρώο κινδύνου στην ασφάλιση επιχειρήσεων

Τα 45 χρόνια πορείας της γιόρτασε η Δύναμις (video)

Δύναμις: Σε αναπτυξιακή τροχιά με εχέγγυο την 45χρονη πορεία της και εφαλτήριο νέα κουλτούρα

ΔΥΝΑΜΙΣ: Σύσταση Ιδρύματος Επαγγελματικών Συνταξιοδοτικών Παροχών

Το Top 10 των ασφαλιστικών εταιρειών στην Ελλάδα

Πρόεδρος ο Γ. Καλπάκος και CEO o Ι. Τζανάκος στο ΔΣ της Δύναμις

















