
Με ιδιαίτερη χαρά οι άνθρωποι της ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α., υποδέχθηκαν την Αναστασία Μουλά η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο 17o Balkan Open Jiu Jitsu που διεξήχθη στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.
Αθλήτρια της σχολής 360 ΑΘΛΩΝ ΑΡΕΝΑ του Βόλου, με προπονητή τον Συμεών Γιοβάνη, κατάφερε να ανέβει στην κορυφή του βάθρου στην κατηγορία U12 Γυναικείο έως 36kg.
Η νίκη της είναι μια νίκη για την Ελλάδα, είναι μια νίκη για όλους μας.
Η εταιρεία υποστήριξε τη συμμετοχή της, “αγκάλιασε” το σθένος της και την αγάπη της για το άθλημα.
Αρωγός και συμπαραστάτης σε όλη της την προσπάθεια, η ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α., είναι υπερήφανη για την επιτυχία της και θα συνεχίσει να επενδύει στην ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδους και ιδίως σε νέους, ερασιτέχνες αθλητές που για να αναδείξουν το ταλέντο τους χρειάζονται την στήριξή της.
Ο αθλητισμός βοηθά στην ανάπτυξη των κοινωνιών, θέτει στόχους προόδου και μέσω της ευγενούς άμιλλας και του σεβασμού, αρχές που η Δύναμις διαχρονικά επιβραβεύει και επαινεί, δημιουργεί τον Πολιτισμό.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής η απονομή των βραβείων στους νικητές των FMIA24

Οι μεταγραφές του χειμώνα στην Ασφαλιστική Αγορά

ΔΥΝΑΜΙΣ: Πρόεδρος ΔΣ ο Π. Βλαχογεωργακόπουλος και CEO ο K. Ευσταθόπουλος

Δύναμις: Αύξηση παραγωγής και κερδοφορίας οι στόχοι του 2023

Χ. Ζέρβας: Σε καινοτόμα εργαλεία επενδύει η Δύναμις








