
Την ομάδα της ανώτατης ηγεσίας της υπό τον Γιάννη Καντώρο, Διευθύνοντα Σύμβουλο, ανανεώνει η INTERAMERICAN, με δύο αντικαταστάσεις στις κομβικές θέσεις του Γενικού Διευθυντή Ασφαλιστικών Εργασιών και του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών. Καθήκοντα Γενικών Διευθυντών αναλαμβάνουν, αντιστοίχως, οι Vincent Teekens και Μurat Erzincanli, που εντάσσονται και στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

Ο Vincent Teekens αναλαμβάνει από την 1η Ιουνίου τα καθήκοντα του επικεφαλής των ασφαλιστικών εργασιών της εταιρείας, αντικαθιστώντας τον απελθόντα Besim Jawad. Ο κ. Teekens εργάζεται στον όμιλο ACHMEA από το 2014 και έως πρόσφατα, ήταν Γενικός Διευθυντής Εργασιών της Τράπεζας της ACHMEA. Χαρακτηρίζεται από εξειδικευμένες γνώσεις στο πεδίο των τραπεζικών και ασφαλιστικών δραστηριοτήτων.
O Murat Erzincanli διαδέχεται στη θέση του επικεφαλής των Οικονομικών Υπηρεσιών της INTERAMERICAN από την 1η Ιουλίου τον Martin Hargas, μετά από την τετραετή ευδόκιμη υπηρεσία του δεύτερου στην εταιρεία. Ο κ. Erzincanli διαθέτει μακροχρόνια προϋπηρεσία σε διευθυντικές θέσεις στον τομέα του Finance & Risk, έχοντας εργαστεί στη Νέα Υόρκη, το Χονγκ Κονγκ και την Ολλανδία.

Αναφερόμενος στη στελέχωση της INTERAMERICAΝ από τα δύο νέα διοικητικά πρόσωπα, ο Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος, επισημαίνει: «Στην επιτυχή πορεία της INTERAMERICAN στον δρόμο της επαναλαμβανόμενης κερδοφορίας και βιώσιμης ανάπτυξης έχουν συμβάλει κατά περιόδους ικανά στελέχη, που προέρχονται από τη μητρική ACHMEA. Ευχαριστούμε τον Besim Jawad και τον Martin Hargas για τις σημαντικές υπηρεσίες που προσέφεραν στην εταιρεία και καλωσορίζουμε, με ανάλογες προσδοκίες, τον Vincent Teekens και τον Murat Erzincanli, υπολογίζοντας ιδιαίτερα στην εξαιρετική κατάρτιση, τεχνογνωσία και εμπειρία τους».
Σχόλια

Οι 15 μεσίτες και πράκτορες με το μεγαλύτερο κύκλο εργασιών (2025)
«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ποσά & οδηγίες για τις επιδοτήσεις ασφαλιστών
Τα “συν” και τα “πλην” των ασφαλιστών
Οι 50 κορυφαίοι Μεσίτες & Πράκτορες της Ασφαλιστικής Αγοράς (2024)
Νέα γενιά ασφαλιστών: Έρχεται επιδότηση έως 36.000 ευρώ για είσοδο στο επάγγελμα
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Οι μνήμες μιας εποχής με Μίκη Θεοδωράκη στη Ζάτουνα Αρκαδίας

Η Interamerican βράβευσε τους κορυφαίους συνεργάτες για το 2025

Δείτε το video από τα Interamerican Sales Awards 2026

Η Πειραιώς, το bancassurance, και η υπεραξία του agency της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής

18 Ιουνίου: 7o Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης

MEGA BROKERS: 3 διακρίσεις στα Interamerican Sales Awards

Αλλαγή σκυτάλης στην Interamerican Βοηθείας
















