
Στις 10 &11 Δεκεμβρίου 2017 διενεργούνται οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Ε.Ε.Π.). Και σε αυτή την εκλογική διαδικασία, επιθυμία μας είναι το Διοικητικό Συμβούλιο που θα εκλεγεί, να απαρτίζεται από όσο το δυνατόν περισσότερους και ικανούς υποψήφιους που θα προέρχονται από το χώρο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.
Ο θεσμός των Επιμελητηρίων, που είναι συμβουλευτικός προς την Δημόσια Διοίκηση, έδειξε την μεγάλη του υποστήριξη στον Επαγγελματία που είναι Μέλος του, αλλά και την ιδιαίτερη στήριξη στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση, με την αποδοχή και συμπαράσταση του σε όλα των δίκαια αιτήματα που ανέδειξαν τα Σωματεία για τον κλάδο.
Ζητούμε από όλους τους Συναδέλφους να προσέλθουν στις εκλογές για να στηρίξουν τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές που μετέχουν στην αναμέτρηση. Η συμμετοχή όλων θα δείξει για μία ακόμη φορά πόσο μεγάλη και σοβαρή δύναμη αποτελούν οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές για τα Επιμελητήρια.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Anytime: Ανεβάζει ρυθμούς στη Ρουμανία

ΕΑΔΕ - BIPAR: 6 παρεμβάσεις στους ευρωβουλευτές για τα PEPP

Intracom: Κερδοφορία και είσοδος στις ασφαλίσεις το 2025

Η Πρόεδρος της EIOPA, P. Hielkema στο NatCat Summit

Διψήφια αύξηση παραγωγής και ενίσχυση κερδοφορίας για την Υδρόγειο

Αύξηση κερδών 26,9% για την Ευρώπη Ασφαλιστική το 2025

ΕΑΕΕ και HALA συγκροτούν μικτή επιτροπή συνεργασίας


















