
Οι Τομείς Risk Management, Αντασφαλίσεων και Αντασφαλιστικής Τεχνικής, ευρίσκονται σε πολύ υψηλό ιεραρχικό σημείο της οργάνωσης των ασφαλιστικών επιχειρήσεων και των επιχειρήσεων ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Αυτό διότι οι ασφαλιστικοί κίνδυνοι έχουν πολλαπλασιασθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, είναι πλέον πολυσχιδείς, εκτείνονται στο σύνολο των κλάδων ασφαλιστικής δραστηριότητας, ενώ η πρόβλεψη επέλευσης και υπολογισμού των επιπτώσεών τους αποδεικνύεται περισσότερο πολυπαραγοντική και περίπλοκη από ποτέ, απαιτούσα εξειδικευμένη τεχνογνωσία και καινοτομικές προσεγγίσεις.
Μάλιστα, οι σύγχρονες ασφαλιστικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις ασφαλιστικής διαμεσολάβησης επενδύουν στις θέσεις εργασίας που πλαισιώνουν τους προαναφερόμενους τομείς, σε αναγνώριση του στρατηγικού ρόλου που διαδραματίζουν στη δομή, στην οργάνωση και στα αποτελέσματά τους.
Στο πλαίσιο των εξελίξεων αυτών, προτρέπουμε όλες και όλους τους συναδέλφους της αγοράς μας να εξετάσουν τη συμμετοχή τους στο προαναφερόμενο Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Risk Management, Αντασφαλίσεων και Αντασφαλιστικής Τεχνικής, EIAS Certified Specialist in Risk Management and Reinsurance, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 16:00 – 19:20, από την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη, 7 Μαρτίου, σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης, κατά την επιλογή τους.
Πλέον της υπερσύγχρονης τεχνογνωσίας που παρέχει, το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα έχει σχεδιασθεί έτσι ώστε να διαμορφώνει άριστους όρους εξειδίκευσης και ευρείας εργασιακής κινητικότητας, employability, καθώς επίσης να συμβάλλει στην απόδοση της εργασίας και στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας του εκπαιδευτικού του κοινού.
Σχόλια

Ποιος θα δώσει τις μάχες για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση;
Θέση εργασίας στην Cover: Διαχείριση Ασφαλιστικών Εργασιών Κλάδου Ζωής & Υγείας
Aπoδιαμεσολάβηση και ΑΙ αλλάζουν την ασφαλιστική αγορά
Πρόστιμο 250 ευρώ για τα ανασφάλιστα πατίνια
Howden Agents: Στρατηγική συνεργασία με το ασφαλιστικό γραφείο «ΠΑΡΟΝ»
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Εκδήλωση για τα 40 χρόνια ΕΣΑΠΕ

Νέος Γενικός Διευθυντής στο ΕΙΑΣ ο Α. Τζικόπουλος

EEAE και ΕΑEΕ ενισχύουν τη θεσμική τους συνεργασία

Δωρεάν σεμινάριο ΕΕΑ - ΕΙΑΣ με βεβαίωση παρακολούθησης

Διήμερο διαδικτυακό σεμινάριο Ε.Ε.Α. – ΕΙΑΣ: «Οι Επιδράσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση»

ΕΣΑΠΕ-ΕΙΑΣ: Στις 26/5 το σεμινάριο με συνδιοργανωτή το ΕΕΑ

Σεμινάριο ΕΕΑ και ΕΙΑΣ: H AI και η ασφαλιστική διαμεσολάβηση


















