
Η κλιματική αλλαγή και οι επιπτώσεις της έχουν τόσο πολύ ενταθεί, ώστε πλέον παραπέμπουν σε κλιματική κρίση και σε δυσβάστακτες επιδράσεις στην ανθρώπινη ζωή, στην οικονομία και την κοινωνία μας. Οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν και ξεσπούν, όχι μόνον δεν είναι μακριά μας, αλλά αντιθέτως επηρεάζουν το παρόν μας, τους υφιστάμεθα έντονα και νοιώθουμε το βαρύ αποτύπωμά τους, πολύ συχνά.
Εν μέσω των κινδύνων αυτών, η ασφάλιση και η ασφαλιστική τεχνική αναδεικνύονται ολοένα και περισσότερο σε αναγκαίες και ισχυρές «ασπίδες» προστασίας μας έναντι του τεράστιου κόστους που επισύρουν οι φυσικές καταστροφές και η απορρέουσα διάλυση κάθε ανθρώπινης δημιουργίας.
Σε αυτό το πλαίσιο, το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών ανακοινώνει το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ασφαλίσεων Κινδύνων Φυσικών Καταστροφών, προς όφελος της ασφαλιστικής τεχνογνωσίας των ενδιαφερομένων συναδέλφων μας, διοικητικών στελεχών και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της αγοράς μας. Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης, κατά την επιλογή των σπουδαστών του, Τετάρτη και Πέμπτη, 10 και 11 Δεκεμβρίου 2025, 16.00 – 19.20.
Εισηγητής του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου είναι ο κος Στάθης Γκόργκας, Εμπορικός Διευθυντής της Ασφαλιστικής Εταιρείας SYNDEA Συνεταιριστική Α.Ε.Γ.Α., Διπλωματούχος Μεταλλειολόγος Μεταλλουργός Μηχανικός του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου.
Αναλυτική περιγραφή του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου και Αίτηση Εγγραφής θα βρείτε στην κατάλληλη ενότητα της ιστοσελίδας του Ε.Ι.Α.Σ., Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ασφαλίσεων Κινδύνων Φυσικών Καταστροφών, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από τη Γραμματεία Εκπαίδευσης του Ινστιτούτου, eiasinfo@eias.gr, 210-92.19.660 & 684.
Σχόλια

Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Γιατί η Εθνική Ασφαλιστική θα γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στις ασφαλίσεις υγείας
Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
The Sandwich generation: Πώς η ασφάλιση «αποσυμπιέζει» τη γενιά που στηρίζει τους πάντες
Τα data που «κρύβονται» στις ασφαλίσεις υγείας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

EAEE και ΕΙΑΣ εκπαιδεύουν κατά της ασφαλιστικής απάτης

ΣΥΑΕ : ΣΣΕ 2025-2027 Διευκρινίσεις για βασικούς μισθούς και πολυετίες

Η Σ. Παυλοπούλου στην SRS Group of Companies ως Claims Manager

ΣΕΜΑ: «Tο “μαζί” σήμερα έχει μεγαλύτερη αξία από ποτέ»

Η συμβολή του Ν. Σωφρονά και οι συνέργειες με την HFPA

ΠΣΑΣ: Ουσιαστική η προσφορά του Ν. Σοφρωνά στην εκπαίδευση

ΕΑΕΕ και ΕΙΑΣ ενώνουν δυνάμεις κατά της ασφαλιστικής απάτης


















