
Στο επαγγελματικό επιμελητήριο Πειραιά , πραγματοποιήθηκε συνάντηση των υποψήφιων ασφαλιστικών διαμεσολαβούντων της Επαγγελματικής Συνεργασίας με επικεφαλής τον Κώστα Μαρκουλιδάκη ενόψει των εκλογών της 10ης και 11ης Δεκεμβρίου του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Πειραιά.
Ο απερχόμενος πρόεδρος κ Γεώργιος Μπενέτος που υπηρέτησε το θεσμό επί 16 χρόνια , έκανε απολογισμό για όσα άλλαξαν στο ΕΕΠ και τόνισε ότι η θέση του επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιου για την προεδρία στον κ. Κώστα Μαρκουλιδάκη δε χαρίστηκε αλλά την κέρδισε με τη δράση του όλα αυτά τα χρόνια.
Παρόντες από τα σωματεία της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης κ Γ.Καραβίας ,ο κ Δημ. Γαβαλάκης,ο κ Παν. Λελεδάκης,οι οποίοι τάχτηκαν στο πλευρό του Κ.Μαρκουλιδάκη, επισημαίνοντας ότι η μακροχρόνια εμπειρία των 16 ετών στον επιμελητηριακό θεσμό που σηματοδοτήθηκε από αγώνες, αλλαγές, εκσυγχρονισμό και καινοτομίες ,καθώς και η επιτυχημένη πορεία του επί 35 έτη στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση , το ήθος του , οι ιδέες & αξίες του, θα βοηθήσουν την επόμενη μέρα του επαγγελματικού επιμελητήριου και την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.
Ο πρόεδρος του ΕΕΑ κος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου δήλωσε την αμέριστη υποστήριξη του , τονίζοντας ότι οι αγώνες για την επιχειρηματικότητα που βάλλεται θα συνεχιστούν δηλώνοντας ότι παρευρίσκεται στο επιμελητήριο για στηρίξει τον Κ Μαρκουλιδακη και ότι σαν ασφαλιστές οφείλουμε να εκλέξουμε και δεύτερο πρόεδρο επιμελητηρίου από την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.
Κλείνοντας ο Κ Μαρκουλιδακης τόνισε ότι τα επιμελητήρια δεν πρέπει να εξαρτώνται από κόμματα και κάλεσε όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν , να ενταθούν στην παράταξη της επαγγελματικής συνεργασίας για ένα καλύτερο αύριο της μικρομεσαίας επιχείρησης που είναι το όνειρο κάθε Έλληνα Επίσης κάλεσε τους ασφαλιστές να πλαισιώσουν τα επιμελητηριακά ψηφοδέλτια και να προσέλθουμε όλοι στις κάλπες και να στηρίξουμε τους συναδέλφους μας. Παρευρέθηκαν επίσης και οι αντιπρόεδροι του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά Νατάσα Βερυκοκίδου και Περικλής Διακουμάκος.
Σχόλια

Aπoδιαμεσολάβηση και ΑΙ αλλάζουν την ασφαλιστική αγορά
Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη
Howden Agents: Στρατηγική συνεργασία με το ασφαλιστικό γραφείο «ΠΑΡΟΝ»
Ποιος θα δώσει τις μάχες για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση;
Πετράλωνα: Το ατύχημα που υπενθύμισε ότι η διαχείριση του κινδύνου ξεκινά πριν από την πρώτη εκσκαφή
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Πιστοποιημένο διαμεσολαβητή στα ΤΕΑ και φορολογικά κίνητρα στον 3ο πυλώνα

Στη βουλή ο Γ. Χατζηθεοδοσίου για το ν/σ επαγγελματικής ασφάλισης

Η ΕΣΑΠΕ γιόρτασε τα 40 χρόνια της

Ποιος θα δώσει τις μάχες για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση;

Με πρωτοβουλία του ΕΕΑ απομακρύνθηκαν 2,5 τόνοι απορριμμάτων από τον βυθό της Βάρκιζας

ΕΕΑ : Νέα μεγάλη φιλοπεριβαλλοντική δράση

Ν. Ανδρουλάκης στο ΕΕΑ: Επτά παρεμβάσεις για την αναγέννηση της μικρομεσαίας επιχείρησης


















