

Πολλές πρακτικές ασκήσεις οδήγησης και θεωρητική εμβάθυνση σε μια σειρά από σημαντικά θέματα για την ασφαλή, τεχνική και οικονομική οδήγηση, συνέθεσαν την ημερίδα εκπαίδευσης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Ιουλίου από το Driving Academy προς τους πέντε νικητές-υπαλλήλους εσωτερικού διαγωνισμού της ΑΧΑ.
Ο διαγωνισμός που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΑΧΑ (23-28 Μαΐου 2016) βασίστηκε στο ερωτηματολόγιο www.kantososta.gr που η ΑΧΑ έχει δημιουργήσει σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και προέβλεπε πως οι πέντε εργαζόμενοι που θα είχαν την υψηλότερη βαθμολογία, θα κέρδιζαν από μία δωρεάν εκπαίδευση στο Driving Academy.
Η πρόληψη των τροχαίων συμβάντων μέσα από την εκπαίδευση αποτελεί για την ΑΧΑ κύριο στρατηγικό άξονα, πάνω στον οποίο η Εταιρεία δραστηριοποιείται επί σειρά ετών, τόσο για το κοινωνικό σύνολο όσο και για τους ανθρώπους της. Η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των εργαζομένων αποτελεί καίριο βήμα στη διάχυση της γνώσης και στη δημιουργία πρεσβευτών που θα περνούν σημαντικά μηνύματα προς το περιβάλλον τους.
Από τους συμμετέχοντες στην εκπαίδευση του Σαββάτου, ο Νάσος Παλασσόπουλος από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Κινδύνων ανέφερε: «Πρωτίστως, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΑΧΑ που μας έδωσε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το εν λόγω σεμινάριο ασφαλούς, τεχνικής και οικονομικής οδήγησης. Πρόκειται για μια άκρως επιμορφωτική, ενδιαφέρουσα και, συνάμα, ευχάριστη εμπειρία, μέσω τη οποίας αποκομίσαμε ουσιαστικές γνώσεις, θεωρητικές και κυρίως πρακτικές, από έμπειρους επαγγελματίες υπό απόλυτα ασφαλείς συνθήκες. Είναι μια εμπειρία που καλό είναι να βιώσουν όλοι οι οδηγοί, ώστε να γίνει αντιληπτή η υπευθυνότητα με την οποία πρέπει να συνοδεύεται η οδήγηση».
H Αγάθη Χουλιάρα από την Οικονομική Διεύθυνση είπε: «Η συμμετοχή μου στην εκπαίδευση του Driving Academy ήταν πραγματικά μια καταπληκτική εμπειρία. Πέρασα ένα πρωινό ευχάριστα με συναδέλφους, συνδυάζοντας τη διασκέδαση με τη μάθηση. Είδα και έμαθα μέσα από πρακτικές ασκήσεις, πώς με «απλούς χειρισμούς» μπορώ να έχω τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε δύσκολες συνθήκες οδήγησης. Έκανα πράγματα που ποτέ δεν πίστευα ότι θα καταφέρω χάρις στους εξαιρετικούς εκπαιδευτές της σχολής. Ευχαριστώ την Εταιρεία που μου έδωσε την δυνατότητα να παρακολουθήσω αυτό το “μάθημα ζωής” και εύχομαι όσο γίνεται περισσότεροι άνθρωποι να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν».
Σχόλια

Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια
Γιατί το 2026 θα κάνει τη διαφορά στις ασφαλίσεις οχημάτων;
Θέση εργασίας στην Cover: Διαχείριση Ασφαλιστικών Εργασιών Κλάδου Ζωής & Υγείας
17 έως 21 Αυγούστου τι πληρώνουν e-ΕΦΚΑ & ΔΥΠΑ
Η ΕΑΔΕ για την νέα Εγκύκλιο της Generali
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια

Πώς θα πολλαπλασιαστούν τα assets των ΤΕΑ

Kινούμενες «βόμβες» στους δρόμους τα ανασφάλιστα οχήματα

Έξι «αχίλλειες πτέρνες» για τις ασφαλιστικές εταιρείες

Όμιλος Generali: Αύξηση 5,8% στα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα

ERGO: Έκτακτος μηχανισμός προκαταβολών και κλιμάκια συνεργατών για τις φωτιές

Μετοχές και ΑΚ «άσοι» για τις ασφαλιστικές εταιρείες


















