Η Eurolife ERB προχώρησε πρόσφατα σε αναμόρφωση του site της προσθέτοντας 2 νέα εργαλεία που δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να υπολογίσουν με 3 απλά βήματα τα ασφάλιστρα που ενδεικτικά απαιτούνται για να δημιουργήσουν την σύνταξη που επιθυμούν ή να εξασφαλίσουν την υγεία τους.
Παράλληλα, πιστή στην πελατοκεντρική της φιλοσοφία δημιούργησε μια νέα ξεχωριστή ενότητα που αφορά στην Εξυπηρέτηση των Πελατών της https://www.eurolife.gr/el/Experience . Ειδικότερα, στην ενότητα αυτή οι πελάτες και επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τους εναλλακτικούς τρόπους με την εταιρία, να βρουν απαντήσεις σε βασικές ερωτήσεις που μπορεί να έχουν αλλά και να καταθέσουν ελεύθερα την άποψή τους για την εταιρία σημειώνοντας είτε θετικά σχόλια είτε σημεία προς βελτίωση.
Χορηγός της εκδήλωσης «Γονείς και Παιδιά σε Περίοδο Κρίσης»
Η Eurolife ERB συμμετείχε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το συνεργαζόμενο ασφαλιστικό πρακτορείο Fidus Team καθώς και ο τοπικός συνεργάτης τους Πέτρος Πάλλης, στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου στο Μαραθώνα. Η ημερίδα τελέστηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα και σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού. Κύριος στόχος αυτής της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση Γονέων και Κηδεμόνων της Περιοχής για σύγχρονα θέματα που απασχολούν τη σημερινή εποχή εστιαζόμενη κυρίως στο πως επηρεάζει η κρίση το παιδί, την οικογένεια και τις μεταξύ τους σχέσεις.
Ομιλητές ήταν ο Σπυρόπουλος Δημήτρης, Διευθυντής Γυμνασίου Μαραθώνα και ο Αλεβίζος Στέφανος, Ψυχολόγος Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Από την πλευρά της Eurolife ERB στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Μαρκέτος Ιωάννης , Δ/ντης Πωλήσεων και Ανάπτυξης Δικτύου, ο οποίος στη σύντομη ομιλία του τόνισε ότι στην σημερινή εποχή οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές οικογένειες είναι δυσανάλογες των δυνατοτήτων τους. Παρόλα αυτά σε μια εποχή που το κοινωνικό κράτος απομακρύνεται, η ιδιωτική πρωτοβουλία και ιδιαίτερα ο ασφαλιστικός κλάδος προσπαθεί να αναπληρώσει αυτό το καινό που δημιουργείται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ERB Eurolife όπου μέσα από τα προγράμματα δημιουργίας κεφαλαίου KID δίνει την δυνατότητα στους γονείς να εξασφαλίσουν τις σπουδές των παιδιών τους, αλλά και μέσα από τα νοσοκομειακά προγράμματα Premium και μόνο από 16€ τον μήνα και την υγεία των παιδιών τους αντίστοιχα. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η Αντιδήμαρχος Μαραθώνα Μυλωνά Ματίνα.
Σχόλια

Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη
Πετράλωνα: Το ατύχημα που υπενθύμισε ότι η διαχείριση του κινδύνου ξεκινά πριν από την πρώτη εκσκαφή
Κοινόχρηστοι χώροι πολυκατοικιών: Έρχεται υποχρεωτική ασφάλιση
Η απάτη των deepfakes : Πώς να προστατευτείτε (video)
Ασφάλεια χωρίς αποστάσεις: Το στοίχημα της Interamerican στα Δωδεκάνησα
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Επικουρικό Κεφάλαιο: 184 εκατ. ευρώ για 10.600 ζημιές σε μία 5ετία

Πρωτοβουλία ανοιχτού διαλόγου 3 πολιτικών και ασφαλιστικής αγοράς από το ΕΕΑ

Κοινόχρηστοι χώροι πολυκατοικιών: Έρχεται υποχρεωτική ασφάλιση

Favikon: Ο Ν. Γεωργόπουλος στη λίστα των κορυφαίων 200 παγκοσμίως

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ αναβαθμίζει τη «Σύνδεση Πελάτη» με νέες δυνατότητες

EEAE και ΕΑEΕ ενισχύουν τη θεσμική τους συνεργασία

SYNDEA: Στρατηγική προτεραιότητα ο ψηφιακός μετασχηματισμός


















