ΕΘΝΙΚΗ FULL HEALTH VALUE

Eurostat: Συρρίκνωση-ρεκόρ στην Ευρωζώνη

Κατά 4,9% μειώθηκε το ΑΕΠ στην Ευρωζώνη το α΄τρίμηνο του 2009, σε σχέση με ένα χρόνο πριν. Μάλιστα, το ποσοστό αυτό είναι κατά 2,5% μεγαλύτερο απ’ ό,τι είχε προβλέψει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Παράγοντες της ΕΚΤ εκτιμούν ότι τα πρώτα σημάδια Ανάκαμψης δε θα κάνουν την εμφάνισή τους πριν από το 2010. Αυτό που συγκρατεί [...]

Groumama Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Κατά 4,9% μειώθηκε το ΑΕΠ στην Ευρωζώνη το α΄τρίμηνο του 2009, σε σχέση με ένα χρόνο πριν. Μάλιστα, το ποσοστό αυτό είναι κατά 2,5% μεγαλύτερο απ’ ό,τι είχε προβλέψει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Παράγοντες της ΕΚΤ εκτιμούν ότι τα πρώτα σημάδια Ανάκαμψης δε θα κάνουν την εμφάνισή τους πριν από το 2010. Αυτό που συγκρατεί τις αισιόδοξες προβλέψεις είναι η συνεχιζόμενη αστάθεια των Τραπεζών και η ταμειακή πίεση που υφίστανται, καθώς δεν είναι ακόμη σε θέση να αυτοχρηματοδοτηθούν.

Σημαντικό ρόλο στη θετική ή μη εξέλιξη της Οικονομίας θα παίξουν επίσης οι τιμές του Πετρελαίου αλλά και τα επίπεδα της Ανεργίας.

Mega Brokers
Atladiki

Σχόλια

Φόρτωση...
Cover Insurance
Interlife
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα