Ο δείκτης Genworth, σύμφωνα με την πρόσκληση που λάβαμε για να παρευρεθούμε στα εγκαίνια της εγκατάστασής του στην Ελλάδα, προβάλλει τη Μέτρηση της Οικονομικής Ευαισθησίας (Ανασφάλειας) των Καταναλωτών! Στην παρουσίαση της νέας υπηρεσίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2009, στις 16:00 στη «Μεγάλη Βρεταννία», έχουν κληθεί να μιλήσουν αρκετά επώνυμα Στελέχη της Ασφαλιστικής και Τραπεζικής Αγοράς.
Λες και χρειαζόμαστε ειδικές έρευνες για να διαπιστώσουμε το μέγεθος της Ανασφάλειας που δημιουργήθηκε στους Καταναλωτές την τελευταία 15ετία με τα Μεγάλα Σκάνδαλα της Enron, της Arthur Andersen, κορυφαίων Τραπεζών και Ασφαλιστικών Εταιρειών που ακολούθησαν μέχρι την περσινή Οικονομική Καταστροφή!
Καλωσορίζουμε, όμως, τη νέα Υπηρεσία, η οποία ελπίζουμε ότι θα στηρίζεται στις προδιαγραφές της ESOMAR, προκειμένου να καθιερωθεί αξιόπιστα στην Ελληνική Αγορά.
Σχόλια

«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ποσά & οδηγίες για τις επιδοτήσεις ασφαλιστών
Υποχρεωτική ασφάλιση με κάλυψη 50.000 ευρώ για ηλεκτρικά πατίνια σε ν/σ
Ασφάλεια χωρίς αποστάσεις: Το στοίχημα της Interamerican στα Δωδεκάνησα
Ασφάλιση υγείας: Τι έδειξε η «ακτινογραφία» για τις αυξήσεις
Διάκριση για τη MEGA BROKERS από την Apeiron
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

EEAE και ΕΑEΕ ενισχύουν τη θεσμική τους συνεργασία

SYNDEA: Στρατηγική προτεραιότητα ο ψηφιακός μετασχηματισμός

Dallbogg: Στη συνεργασία με εποπτικές αρχές και EIOPA η λύση

"Μητρώο" ασφαλισμένων επιχειρήσεων προτείνει η ΕΑΕΕ στην κυβέρνηση

Αυξημένο κατά 13 εκατ. ευρώ το ενεργητικό των ΤΕΑ

Magenta Insurance: Ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις

ΕΑΕΕ: Που οφείλονται οι αυξήσεις στα ασφάλιστρα υγείας


















