
Με μεγάλη συμμετοχή και απήχηση ολοκληρώθηκε για 6η συνεχή χρονιά το αναγνωρισμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης συνεργατών ‘Advanced Program in Management for Insurance Executives’ από την Eurolife ERB, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
Το πρόγραμμα αποτελεί μέρος της συνολικής στρατηγικής του Ομίλου για εκπαίδευση και εξέλιξη των στελεχών και συνεργατών του, οι οποίοι αποτελούν στην πράξη έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της Eurolife ERB.
Το ‘Advanced Program in Management for Insurance Executives’ έχει ως στόχο τη συνεχή εκπαίδευση των συνεργατών του Ομίλου σε θέματα ασφαλιστικού ενδιαφέροντος και περιλαμβάνει ενότητες που αφορούν μεταξύ άλλων σε θέματα Marketing, Management και σχεδιασμό Business Plan.
Εισηγητές στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι καθηγητές αναγνωρισμένου κύρους του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Τμήματος, ενώ κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου ακαδημαϊκού κύκλου, οι επιλεγμένοι συμμετέχοντες παρακολούθησαν 5 ενότητες συνολικής διάρκειας 32 ωρών.
Παράλληλα, στο πλαίσιο του προγράμματος υλοποιήθηκε συμπληρωματικά και ένας κύκλος «Ανοικτών Επιμορφωτικών ημερίδων» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για 200 συνεργάτες, με έμφαση στις χρηματοοικονομικές εξελίξεις και επενδυτικές αποφάσεις, καθώς και τις ευκαιρίες και απειλές σε συνθήκες οικονομικής ύφεσης.
H τελετή αποφοίτησης των συμμετεχόντων συνεργατών στο πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με την παρουσία καθηγητών του προγράμματος, στελεχών της Εταιρείας και των συνεργατών με τις οικογένειές τους.
Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife ERB Ασφαλιστικής τόνισε: «Η Eurolife ERB θα συνεχίσει να υποστηρίζει αυτή την πρωτοβουλία, καθώς η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την εξέλιξη και το μέλλον του Ομίλου και των ανθρώπων του».
Σχόλια

Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
ΕΙΑΣ: Απονομή ευρωπαϊκών πιστοποιήσεων στους αποφοίτους των προγραμμάτων EFICERT SQF3 & SQF4
Κυκλοφόρησε ο οδηγός «Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας 2025-2026»
ΤΝ, θέματα υγείας & εταιρικές ενημερώσεις στα πιο αποτελεσματικά δολώματα phishing στον χώρο εργασίας
INTERASCO: Στόχος τα 100 εκατ. ευρώ έως το 2031 – Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγοράς στην Ελλάδα
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Eurolife FFH: Ταξίδι στη Μαδρίτη για την Career Sales Force

Ολοκλήρωση της εξαγοράς της Eurolife Life από τη Fairfax

Ο ΣΕΣΑΕ μαγειρεύει στις 14 Νοεμβρίου για καλό σκοπό

Eurolife FFH: 10 χρόνια συμμετοχής στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Cover Insurance & Eurolife FFH: Επιβραβεύοντας την επιτυχία, επενδύοντας στους ανθρώπους

Victory Promise: Επιβράβευση συνεργατών στην Αίγυπτο

ΤτΕ: Μεταφορά ομαδικού από την Allianz στην Eurolife FFH


















