Eurolife

Η ΑΧΑ στήριξε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του «Εργαστηρίου» Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες

Η Εθελοντική Ομάδα της ΑΧΑ, «», συνεχίζοντας να στηρίζει το Εργαστήρι του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, συμμετείχε για άλλη μία χρονιά στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργάνωσε το «Εργαστήρι» στις 22 και 23 Δεκεμβρίου 2012, στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα.

Sofos Insurance

Η Εθελοντική Ομάδα της ΑΧΑ, «», συνεχίζοντας να στηρίζει το Εργαστήρι του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, συμμετείχε για άλλη μία χρονιά στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργάνωσε το «Εργαστήρι» στις 22 και 23 Δεκεμβρίου 2012, στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα.

Συγκεκριμένα, η ΑΧΑ ανέλαβε αφενός τη χορηγία αντικειμένων προς πώληση, αφετέρου την κάλυψη της Αστικής Ευθύνης της εκδήλωσης. Επίσης, οι εθελοντές της ΑΧΑ συμμετείχαν στη διεξαγωγή της εκδήλωσης, με στόχο να βοηθήσουν «Το Εργαστήρι» να συγκεντρώσει χρήματα για ένα βιώσιμο μέλλον.

Ο φιλανθρωπικός Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Το Εργαστήρι», αποτελεί έναν από τους παλαιότερους φορείς στην Ελλάδα που φροντίζει για την κοινωνική ένταξη και τη διασφάλιση μιας αξιοπρεπούς διαβίωσης για ενήλικα άτομα με ελαφρά και μέση νοητική υστέρηση στην Ελλάδα. Βασικό άξονα δραστηριοποίησής του αποτελεί η διά βίου μάθηση, η επαγγελματική κατάρτιση των νέων με νοητική υστέρηση και η προστατευμένη απασχόληση των μη εντάξιμων ατόμων που υλοποιείται στα πλαίσια των έντεκα (11) προστατευμένων παραγωγικών εργαστηρίων, εντός των κτιριακών εγκαταστάσεων του Κέντρου «Το Εργαστήρι Λίλιαν Βουδούρη» και υπό την καθοδήγηση ειδικού προσωπικού.

Orizon
Minetta

Σχόλια

Φόρτωση...
Neos Poseidon
Interlife
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα