ERGO

Η ΕΑΔΕ καλεί όλους τους Ασφαλιστές σε περαιτέρω κινητοποιήσεις

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), νέα συνάντηση των εκπροσώπων των Επιστημονικών Φορέων και των Ελευθέρων Επαγγελματιών όπου εκφράστηκε εκ νέου η κατηγορηματική αντίθεση στις αόριστες προτάσεις της Κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό. Στη συνάντηση μετείχε η ΕΑΔΕ διά του Προέδρου της, κ. Δημήτρη Γαβαλάκη και της Ειδικής Συμβούλου, κ. [...]

Sofos Insurance
Η ΕΑΔΕ καλεί όλους τους Ασφαλιστές σε περαιτέρω κινητοποιήσεις

IMG_6277Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), νέα συνάντηση των εκπροσώπων των Επιστημονικών Φορέων και των Ελευθέρων Επαγγελματιών όπου εκφράστηκε εκ νέου η κατηγορηματική αντίθεση στις αόριστες προτάσεις της Κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό.

Στη συνάντηση μετείχε η ΕΑΔΕ διά του Προέδρου της, κ. Δημήτρη Γαβαλάκη και της Ειδικής Συμβούλου, κ. Δήμητρας Λύχρου.

Οι εκπρόσωποι των Ελευθέρων Επαγγελματιών και των Επιστημονικών Φορέων  της χώρας επανέλαβαν ότι θα εμποδίσουν με κάθε τρόπο την καταστροφή που επιφέρει η πρόταση για το Ασφαλιστικό, συνυπολογιζόμενων των αυξημένων φορολογικών υποχρεώσεων για τα επόμενα έτη.

Μαζί με όλους τους αγρότες, τους άλλους επαγγελματίες και το σύνολο της κοινωνίας, θα παλέψουν για την ανατροπή της λογικής που αποδυναμώνει τον παραγωγικό ιστό της χώρας, δημιουργεί ανεργία, υπανάπτυξη, μετανάστευση και εντείνει τα φαινόμενα της φοροδιαφυγής και άλλων γκρίζων ζωνών στην οικονομία.

Ζητούν δε από τη Κυβέρνηση να  δημοσιοποιήσει την Αναλογιστική μελέτη που έχει αποστείλει– κατά δήλωση των εκπροσώπων της – στους θεσμούς, για τη σύνταξη του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό σύστημα.

Οι εκπρόσωποι των κατωτέρω Φορέων δηλώνουμε ότι:

  • Συμμετέχουμε ενεργά στις κινητοποιήσεις και είμαστε σε κοινή κατεύθυνση για την κλιμάκωση των δράσεων μας το επόμενο διάστημα.
  • Ενισχύουμε τις κινητοποιήσεις των επί μέρους επιστημονικών φορέων, αγροτών και άλλων επαγγελματιών και ζητούμε να έρθει πρόταση με ποσοτικά στοιχεία και αναλογιστική μελέτη, για ένα ασφαλιστικό σύστημα βιώσιμο, κοινωνικά δίκαιο, με προοπτική και δυνατότητα καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών.
  • Συμμετέχουμε δυναμικά στη Γενική Απεργία που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 και καλούμε τα Μέλη μας και όλη την κοινωνία να συμμετέχει ενεργά στην παραπάνω κινητοποίηση.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος και συμφώνησαν στα ανωτέρω οι εκπρόσωποι των παρακάτω Φορέων:

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

OIKONOMIKO ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

EΛΛΗΝΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ

EΝΩΣΗ   ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Designia
Minetta

Σχόλια

Φόρτωση...
Imperial Insurance
Syndea
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα

Insurance Daily

© MORAX MEDIA A.E.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2026

insurancedaily.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής / Διευθυντής: Μωράκης Μιχαήλ

Ιδιοκτησία: Morax Media A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος

Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ

Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672

Email: [email protected], Τηλ: +30 210 9594121