
Η Groupama Ασφαλιστική, μέλος του γαλλικού Ομίλου Groupama και με ισχυρή παρουσία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, έλαβε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την πιστοποίηση Ethos Platinum από την EUROCERT, ως έμπρακτη αναγνώριση του Συστήματος Διαχείρισης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει.
Το Ethos Platinum είναι ένα διεθνές Πρότυπο Αξιολόγησης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των επιχειρήσεων, που εκπονείται από κοινού από το CSR HELLAS (Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη) και την EUROCERT και το οποίο εστιάζει στις βασικές αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και της Βιώσιμης Ανάπτυξης.
Η Groupama Ασφαλιστική έλαβε την κορυφαία αξιολόγηση, συγκεντρώνοντας ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία (συμμόρφωση >90%) σε κρίσιμα κριτήρια ESG, όπως:
- Σεβασμός ανθρωπίνων δικαιωμάτων
- Δικαιώματα εργαζομένων
- Υγεία, ασφάλεια και συνθήκες εργασίας
- Ποιότητα εξυπηρέτησης πελάτη
- Περιβάλλον
- Καταπολέμηση διαφθοράς και δωροδοκίας
- Τοπική κοινωνία
Ο CEO της Groupama Ασφαλιστικής, κ. Feki Hassène, δήλωσε σχετικά: «Η απονομή της πιστοποίησης EthosPlatinum για δεύτερη συνεχή χρονιά αποτελεί ισχυρή απόδειξη της αφοσίωσης που δείχνει η Groupama Ασφαλιστική στην παροχή κορυφαίων ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών, με πλήρη σεβασμό αλλά και θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον και την κοινωνία. Παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι σε ένα βιώσιμο και ανθρωποκεντρικό μοντέλο ανάπτυξης, το οποίο ενσωματώνει τις αξίες της διαφάνειας, της καινοτομίας και της κοινωνικής συνεισφοράς σε κάθε μας δραστηριότητα.».
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Πράξεις αγάπης σε 6 κοινωνικές δομές από το ΕΕΑ

Στο 14ο Kallithea Run η EUROINS Ελλάδος ως Μέγας Χορηγός

Εθελοντική αιμοδοσία της MEGA BROKERS: Μια πράξη προσφοράς και ζωής

Allianz – Plus2Feet: Ελπίδα και κίνηση σε ζώα με αναπηρία

Η EUROINS Ελλάδος στο πλευρό του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

20 χρόνια η Allianz δίπλα στο Παραολυμπιακό Κίνημα

Ξεπερνούν τους 30.000 οι δρομείς στον 14ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας με Μέγα Χορηγό την ERGO








