
Έκθεση ζωγραφικής με έργα παιδιών, εμπνευσμένα από τα θέματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, υποστηρίζει η INTERAMERICAN. Η έκθεση, που οργανώνουν η Ελληνική Αστυνομία και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» –της οποίας η Εταιρεία είναι ενεργό μέλος- εγκαινιάζεται τη Δευτέρα 20 Μαρτίου και ώρα 18:00 στο εμπορικό κέντρο “Golden Hall” στο Μαρούσι. Την έκθεση θα εγκαινιάσει ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.
Η πρωτοβουλία στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των παιδιών και ευρύτερα, των πολιτών και γονέων για τη σημασία της πρόληψης των τροχαίων δυστυχημάτων και των τραγικών συνεπειών τους για την οικογένεια, την κοινωνία και την οικονομία. Από τα 214 έργα που θα εκτεθούν, θα επιλεγούν 12 τα οποία θα κοσμήσουν το θεματικό ημερολόγιο της Ελληνικής Αστυνομίας για το επόμενο έτος.
Η INTERAMERICAN, πρωτοπόρος σε δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά από το 2003 και με πολυετή οργανωμένη ανάπτυξη πρωτοβουλιών ενημέρωσης του κοινού για τον κίνδυνο των τροχαίων δυστυχημάτων, συνδράμει στην οργάνωση της εκδήλωσης και εκτός άλλων παρέχει και τη δωρεάν κάλυψη της αστικής ευθύνης των οργανωτών.
Διάρκεια έκθεσης: 21 Μαρτίου έως 5 Απριλίου
Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 09:00-21:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας για ομαδικές επισκέψεις σχολείων: 2131520505 και 2106924558
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

6 ασφαλιστικές στη λίστα Fortune Greece 100

Η Interamerican συμμετείχε στο Coachathon 2025

Στον Γ. Κώτσαλο τo “Βραβείο Τιμής” των Insurance Awards Filippos Morakis 2025

Ανθεκτικότητα του επενδυτικού χαρτοφυλακίου σε περιβάλλον διεθνούς αβεβαιότητας

Interamerican: H Ομάδα Βοηθείας “σώζει” τα Χριστούγεννα








