
Την έναρξη συνεργασίας της με την κα Νάνσυ Μαργέλη, από τη θέση της Υποδιευθύντριας Πωλήσεων & Marketing, ανακοίνωσε η Interasco Α.Ε.Γ.Α.
Ως Υποδιευθύντρια, η κα Μαργέλη πρόκειται να συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω ενίσχυση και ενδυνάμωση του δυναμικού της Εταιρείας.
Η κα Μαργέλη έχει αξιόλογη εμπειρία και γνώση της ασφαλιστικής αγοράς, μετά από πορεία σχεδόν 20 ετών στην Εθνική Ασφαλιστική.
Κατέχει τεχνικές γνώσεις, λόγω της ενασχόλησής της σε κλάδους ασφάλισης (Πιστώσεων-Εγγυήσεων & Αστικής Ευθύνης) αλλά και ως Account Manager Corporate πελατών, ενώ τα τελευταία 10 έτη ήταν στέλεχος Πωλήσεων Μεσιτών-Πρακτόρων.
Σχολιάζοντας την έναρξη της συνεργασίας ο Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco Α.Ε.Γ.Α. κ. Κάρολος Σαϊας δήλωσε ότι:
«Ξεκινάμε την συνεργασία με την κα Νάνσυ Μαργέλη, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός κορυφαίου επιπέδου ανθρώπινου δυναμικού πωλήσεων, για τη δημιουργία του οποίου θα έχουμε την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε την πολύτιμη γνώση και εμπειρία που διαθέτει. Παράλληλα, την καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Interasco και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.»
Δημοφιλή
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
Groupama: Νέο πρόγραμμα υγείας Santé Secure
Σχόλια
Trending
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ταξίδι συνεργατών της Victory Promise στα Ιωάννινα με την υποστήριξη της Interasco

Interasco: Η αύξηση παραγωγής το 2025 θα αγγίξει το 10%

Κ. Σαϊας: «Η INTERASCO δεν θα μείνει θεατής στις εξελίξεις της αγοράς»

Εκπαιδευτική Συνάντηση της Interasco στη Β. Ελλάδα

Interasco: Φιλόδοξο πλάνο ανάπτυξης για την επόμενη 5ετία







