Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του ING Investment Marketing (ING IM), η ανομοιογένεια θα είναι το χαρακτηριστικό των παγκόσμιων αγορών για τα δύο επόμενα χρόνια.
Και αυτό γιατί οι χώρες που ανέκαμψαν σχετικά γρήγορα από την Ύφεση και με πιο ήπιες συνέπειες μπορεί να χρειαστεί να επιβάλουν πιο γρήγορα αυστηρή νομισματική πολιτική, για παράδειγμα, το Ισραήλ και η Αυστραλία, ενώ οι υπόλοιπες θα συνεχίσουν να προστατεύονται από την παγκόσμια δημοσιονομική πολιτική ενάντια της Κρίσης.
Ομοίως, οι τοποθετήσεις υψηλού κινδύνου σημείωσαν καλές αποδόσεις μετά τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης, ενώ τα κρατικά ομόλογα, για παράδειγμα, επλήγησαν.
Έτσι, η ανάπτυξη των δυτικών χωρών θα είναι πάνω από το μακροπρόθεσμο μέσο όρο για το 2009, αλλά χαμηλότερη από το μέσο όρο το 2010!
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Με 834,6 εκ. ευρώ παραγωγή η Εθνική Ασφαλιστική το 2025

Το «Και Αν Συμβεί» μετασχηματίζεται σε “Your Insurance Tribe

Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς

Το νέο μοντέλο ανάπτυξης στην ασφάλιση

Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης

Στρατηγική συνεργασία NAK Insurance Brokers & Terra Pindus







