
Σεμινάριο Επαναπιστοποίησης για το Δίκτυο των συνεργαζόμενων Διαμεσολαβητών της διοργάνωσε η INTERLIFE Ασφαλιστική, αναλαμβάνοντας το σχετικό κόστος και χωρίς καμιά χρέωση για τους συνεργάτες.
Η INTERLIFE Ασφαλιστική είναι Πιστοποιημένο Κέντρο Εκπαίδευσης από την Εποπτική Αρχή (Τράπεζα της Ελλάδος). Με την τεχνογνωσία, την πολυετή εμπειρία σε θέματα εκπαίδευσης και την κατάλληλη υποδομή, η εταιρία πραγματοποίησε το Σεμινάριο Επαναπιστοποίησης Τομέα Β’ στις 15 Οκτωβρίου στο Αμφιθέατρο της έδρας, στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι Συνεργάτες, το Σεμινάριο υποστηρίχθηκε εξ αποστάσεως με σύγχρονη τηλεκπαίδευση σε περιβάλλον webinar στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αθηνών, στο υποκατάστημα της Εταιρίας στην Ρόδο, και στο ξενοδοχείο LATO, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το σεμινάριο παρακολούθησαν 332 συνεργάτες της εταιρίας.
Εισηγήτρια των σεμιναρίων για τον τομέα B’ με θέμα Βασικές Έννοιες όσον αφορά τα συμφέροντα των πελατών/ ληπτών ασφάλισης & Θεσμικά Θέματα Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης ήταν η Δικηγόρος – Υπεύθυνη Κανονιστικής Συμμόρφωσης της εταιρίας, Ευαγγελία Μηντζιώρη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η INTERLIFE, επενδύει στην εκπαίδευση του Δικτύου συμβάλλοντας στην συνεχή ανάπτυξη των δεξιοτήτων των Διαμεσολαβητών μέσα στο έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον που δραστηριοποιούνται.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Με 834,6 εκ. ευρώ παραγωγή η Εθνική Ασφαλιστική το 2025

Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς

Το νέο μοντέλο ανάπτυξης στην ασφάλιση

Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης

Στρατηγική συνεργασία NAK Insurance Brokers & Terra Pindus

Πασχαλινό Bazaar με κοινωνικό αποτύπωμα στα γραφεία της Groupama







