
Ο Νικήτας (Νικ) Κουτσουράης (NGN Group) προστίθεται στη διοικητική δομή της Karavias και συμβάλλει στην παροχή νέων δυνατοτήτων ανάπτυξης των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών - Συνεργατών της Εταιρείας.
Με πολυετή εμπειρία, επιστημονική κατάρτιση, υψηλού επιπέδου εξειδίκευση και διεθνή τεχνογνωσία από τις αγορές του Λονδίνου, της Ευρώπης και της Ασίας, ο Νικ Κουτσουράης θα συμβάλλει στην ανάπτυξη νέων ασφαλιστικών προϊόντων, μέσα από την παροχή προηγμένων κύριων και συμπληρωματικών καλύψεων με έμφαση στην καινοτομία.
Ο κος Γιώργος Καραβίας, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Karavias, αναφέρει σχετικά: «Καλωσορίζουμε τον Νικ Κουτσουράη στην Karavias. Με τον Νικ στρατηγικά εντασσόμενο στην δομή μας, ενσωματώνουμε πλέον ασφαλιστικές προτάσεις και λύσεις από έναν ολόκληρο οργανισμό, παρέχοντας έτσι στους Συνεργάτες μας την δυνατότητα να αυξάνουν την αξία τους για τον κάθε πελάτη τους, να διευρύνουν τις πωλήσεις τους και να ενισχύουν τη συνολική αποτελεσματικότητα και βιωσιμότητα του χαρτοφυλακίου τους. Στο ορόσημο των 40 χρόνων από την ίδρυσή μας, επεκτείνουμε την οργανική μας εξέλιξη, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά το DNA μας: να είμαστε ο πρωτοποριακός οργανισμός που προσφέρει ουσιαστική υπεραξία στο δίκτυο των Συνεργατών μας και στους πελάτες τους, μέσα από καινοτόμες ασφαλιστικές λύσεις και ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο υποστήριξης ανάπτυξης».
Ο Νικήτας (Nick) Κουτσουράης είναι νομικός και ανώτατο στέλεχος του ασφαλιστικού κλάδου, με εκτενή διεθνή εμπειρία σε underwriting, risk analysis, alternative risk transfer και ανάπτυξη ασφαλιστικών προϊόντων. Είναι Διδάκτωρ Νομικής (PhD), κάτοχος LLM και LLB, καθώς και μεταπτυχιακών τίτλων στο Innovation Management και το Project Management, ενώ είναι πιστοποιημένος ερευνητής ασφαλιστικών απαιτήσεων (CICI). Έχει διατελέσει σε ανώτερες διοικητικές θέσεις σε ελληνικές και πολυεθνικές ασφαλιστικές εταιρείες και οργανισμούς από το 1996, ενώ σήμερα είναι Chief Underwriting Officer και Director του ομίλου της NGN, καθώς και Μέλος σε Διοικητικά Συμβούλια εταιρειών. Διατηρεί ενεργό ρόλο σε διεθνή επενδυτικά και συμβουλευτικά σχήματα στην Ευρώπη και την Ασία και είναι μέλος επαγγελματικών φορέων όπως το Chartered Insurance Institute (CII), το Chartered Institute of Loss Adjusters (CILA), το Association of Certified Fraud Examiners (ACFE), καθώς είναι και Αντιπρόεδρος Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων και Παροχής Υπηρεσιών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ). Μιλά αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά και είναι παντρεμένος με δυο παιδιά.
Σχόλια

Κατατέθηκε στη βουλή το σ/ν για τον Ατομικό Επενδυτικό Λογαριασμό Ανηλίκων
Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Hellas Direct: Στο top 50 των Financial Times & της Statista
INTERASCO: Στόχος τα 100 εκατ. ευρώ έως το 2031 – Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγοράς στην Ελλάδα
ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Νέος Τεχνικός Διευθυντής o κ.Μιχάλης Κολέτσος
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΣΕΜΑ: «Tο “μαζί” σήμερα έχει μεγαλύτερη αξία από ποτέ»

Η ΕΣΑΠΕ γιόρτασε τα 40 χρόνια της

Nέο νομοθετικό πλαίσιο για τα πλαστά έργων τέχνης

Παρουσίαση της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς στο Λονδίνο

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Νέος Τεχνικός Διευθυντής o κ.Μιχάλης Κολέτσος

Εγγύτητα ή κεφάλαια; Γιατί η ελληνική επιχείρηση δεν χρειάζεται πια να διαλέγει

Η Βιωσιμότητα και ο Επιχειρηματικός Πολιτισμός του καθήκοντος


















