
Σε ένα ευχάριστο και μοντέρνο περιβάλλον, παρουσία της πλειονότητας των μελών της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017 η καθιερωμένη κοπή πίτας για το νέο έτος.
Ο απερχόμενος πρόεδρος της Ένωσης, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, αφού ευχαρίστησε τα μέλη των ασφαλιστικών εταιρειών για την ενωτική τους διάθεση, τα τέσσερα χρόνια της θητείας του στο τιμόνι Ένωσης, μίλησε για τις εξελίξεις στον κλάδο, το Ευρωπαϊκό Διαβατήριο – όπως το χαρακτήρισε – του Solvency II αλλά και για το 2016 που όπως όλα δείχνουν θα είναι η πρώτη χρονιά μετά από αρκετό διάστημα που η αγορά στο σύνολό της θα παρουσιάσει αύξηση παραγωγής (περίπου στο 4%).
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η Επικεφαλής της Διεύθυνσης Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΔΕΙΑ) Ιωάννα Σεληνιωτάκη, όπως και ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου ενώ το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος του ΟΑΣΕ Χρήστος Παπαδόγιαννης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος, η κοπή πίτας έγινε στα ιδιόκτητα γραφεία της Ένωσης στην οδό Ξενοφώντος τα οποία ανακαινίστηκαν μερικώς προσδίδοντας έναν αέρα εκσυχρονισμού και ανανέωσης σε έναν φορέα ο οποίος έχει ιστορία από το 1907.
Πηγή: Healthmag.gr
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας

220 εκατ. ευρώ “πρόσθετη” παραγωγή στις ασφαλιστικές

Η ΕΑΕΕ και η UNSAR πραγματοποίησαν ημερίδα για την Περιβαλλοντική Ευθύνη στη Ρουμανία

ΕΑΕΕ – ΣΕΜΑ: Ενημερωτική εκδήλωση για την Ασφάλιση Πιστώσεων & Εγγυήσεων

ΕΑΕΕ και η ΑΝΙΑ βάζουν στο επίκεντρο την περιβαλλοντική ευθύνη








